Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

7,50 eur za dokonalú, bezbolestnú a trvalú epiláciu! Dokonale hladké telo, pre ženy aj mužov so zľavou 67%!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

anna

Dobrý deň, chcem sa opýtať, kolko kuponov je potrebné na ošetrenie hornej pery, brady a líc. je potrebná prehliadka pred samotným ošetrením, alebo sa môžem objednať ihneď na ošetrenie?

LES PALISADES

Dobrý deň, na ošetrenie hornej pery, brady a líc počítajte 8 voucherov na 1 ošetrenie. Ošetrenie je nutné 3 až 6 krát opakovať v intervaloch 1 mesiac a viac. Ošetrované miesto by nemalo byť opálené, či už pobytom na slnku, alebo návštevou solária. Takisto je dôležité, aby ošetrovaná oblasť nebola minimálne šesť týždňov epilovaná inak ako holením alebo strihaním.
S prianím pekného dňa

michal

Dobry den, chcel by som sa opytat kolko je potrebne kuponov na osetrenie brucha + hrudniku…teda cely predok :)…hrudnik je 7 kuponov na 1 osetrenie ale brucho som nenasiel v ceniku…dakujem za info

LES PALISADES

Dobrý deň,

na ošetrenie hrudníka a celého brucha počítajte 12 voucherov na 1 ošetrenie. Ošetrenie je nutné 3 až 6 krát opakovať v intervaloch 1 mesiac a viac. 

S prianím pekného dňa
Linda Klamová

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či sa bude čoskoro táto akcia opakovať, či by som si nemohla kúpiť kupóny iba na jedno ošetrenie. Ďakujem

Zlavomat

Dobrý deň Linda, v poslednom období sme už mali podobnú ponuku a momentálne prebiehajú hneď dve – v Bratislave i Košiciach, preto teraz neuvažujeme nad opakovaním tejto akcie. Navyše, kupóny majú platnosť až do konca apríla 2012 – a práve terajšie jesenné a zimné obdobie je ideálne na absolvovanie trvalej epilácie. Ošetrenie sa odporúča opakovať 3– až 6-krát v časovom rozmedzí 4 týždne až niekoľko mesiacov – preto si pokojne môžete zakúpiť kupóny aj na viac ošetrení a určite ich stihnete využiť.

Oxana

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať ako dlho trvá jedno ošetrenie lokality podpažie a celých dolných končatín. Ďakujem

LES PALISADES

Dobrý deň,

ošetrenie podpazušia a celých dolných končatín trvá približne 1 hodinu. 

S prianím pekného dňa
Carlito

Dobry den, aka by bola cena ošetrenia chrbta a pliec?

LES PALISADES

Dobrý deň,

na ošetrenie hrudníka (pliec) počítajte 7 voucherov na 1 ošetrenie, na ošetrenie chrbta tiež 7 voucherov. Celkom teda 14 voucherov na 1 ošetrenie. Ošetrenie je potrebné 3 až 6 krát opakovať. Na koľko ošetrení si vouchery zakúpite záleží na Vás. 

S prianím pekného dňa
Petra

Dobrý den, chcem sa informovať na cenu ošetrenie v prípade ak mám záujem zakúpiť si poukazy na ošetrenie stehien bez vnútornej strany stehien. Tie uz mám po laserovej epilacii tak tam nie je uvedne ostetrenie potrebné. Ďakujem

Zlavomat

Dobrý deň Petra, pre epiláciu stehien bez vnútornej strany Vám postačí 10 kupónov na jedno ošetrenie.
Pre dokonalý efekt sa ošetrenie odporúča opakovať 3– až 6-krát v časovom rozmedzí 4 týždne až niekoľko mesiacov. Samozrejme, kúpa potrebného počtu kupónov na viac ošetrení je už na Vás. Pekný deň

Jana Slamkova

neviem sa rozhodnut ,dobra zlava ,,

Sona

light sheer good!
IPL bad!

dakujem za zlavu!!!

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Práve ste offline.
Vaše internetové pripojenie je späť.
Lokalita