Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Wellness pobyt v luxusnom Hoteli Hills****

4,4 / 5 Hotel HILLS**** Vysoké Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Príplatky
Benefity
Petra

Dovolte mi vyjadrit sa k tejto ponuke
Hotel aj personal je na vysokej urovni, detsky kutik je velky priestranny vhodny pre rozne vekove kategorie. Mojho syna som nevedela z neho dostat. Jedlo vynikajuce obsluha mila ochotna ustretova. Wellnes perfektny naozaj najvyssia spokojnost. Ak chcete ist do Tatier urcite chodte sem. Urcite sa k Vam vratime dakujeme za krasny pobyt

Recepcia hotela HILLS

Príjemný dobrý deň Petra.
Sme veľmi radi, že ste sa u nás s rodinkou cítili tak príjemne. Ďakujeme za Vaše milé slová a budeme sa tešiť, keď nás opäť niekedy navštívite.

Veronika

Dobrý deň,
máte u Vás aj detský kútik?ak áno mohli by ste pridať foto.

Zlavomat.sk

Pekný deň Veronika.
Detský kútik k dispozícií je avšak fotku nemáme. Je tam niekoľko bábik, plyšákov, skladačky, tunely, stan.

Andrea Dankova

Dobry den,

Chcela by som sa Vas opyat ci ponukate aj moznost zapoziciat si u Vas detsku postielku pre pol rocne babatko alebo je nute si doniest vlastnu?

Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Andrea.
Je možnosť si zapožičať postieľku, táto možnosť je poskytovaná grátis.

Petra Petrekova

Kupon zalatený, ospravedlnujem sa, zle som si prečítala info o dieťati, chcem sa opýtať ešte jednu otázku, dieťa má tiež neobmedzený vstup do bazéna a wellnesu?

Dakujem

Recepcia hotela HILLS

Nič sa nedeje Pani Petreková. Áno aj dieťa ma neobmedzený vstup do wellness. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na našom telefónnom číslo alebo e-mailom.

Prajem Vám pekný deň.

S pozdravom

Petra Petrekova

Ale ved ked som volala za rezervaciu, mi bolo povedané , že dieťa má ubytovanie ZDARMA, tak prečo mám platiť za neho 66,–? Ved predsa polpenzia za jeden den nemože byt 22,– pre 6 ročné dieťa.

Ďakujem

Petra Petrekova

Zabudla som napísať počet dní , to je 4 dni 3 noci. Ďakujem

Patrícia Máleková

Príjemný dobrý deň pani Petreková,

cenová kalkulácia na pobyt 3 noci:
2 osoby na 3 noci = 215 €
dieťatko 22€ x 3 noci = 66 €
príplatok za izbu LUX 10€ x 3 noci = 30 €

Cena spolu je 311 €.

V prípade záujmu nás kontaktujte čo najskôr.

Prajem pekný deň

Petra Petrekova

Dobrý den,


chcem Vás poprosiť o presnú kalkuláciu ceny pre 2 dospele osoby + 1 dieťa 6 rokov, v Izbe Lux aj so stravou pre dieťa.

Ďakujem

allis

Dobrý deň, chcem sa Vás spýtať, či v tejto akcii sú večere formou bufetu alebo klient si vyberá večeru z jedálneho listka? Ďakujem za odpoveď.

Recepcia hotela HILLS

Príjemný dobrý deň. Večere sú podávané formou bufetu v prípade, že je nad 30 hostí. Ak je menej hostí, hosť si vyberá z menu. V ponuke sú na každý deň 2 hlavné jedlá, z ktorých si môžete vybrať. K tomu je ešte predjedlo a dezert.

Prajem krásny deň.

S pozdravom

Zuzana Gédrová

Dobrý deň.
Nemôžem si pomôcť, ale musím to sem napísať. My sme boli v Hillse v marci a bol to pre nás úplne neopísateľný zážitok :) Cítili sme sa ako v bavlnke. Od ubytovania, cez wellnes, prístup personálu a božskú kuchyňu. Všetko bolo úplne dokonalé! Nikde inde sme sa doteraz necítili tak úžasne ako v Hillse! Vrelo odporúčam!

Recepcia hotela HILLS

Príjemný dobrý deň prajem. Ďakujeme Vám veľmi pekne za návštevu a budeme radi ak k nám ešte prídete. Sme radi keď sa u nás cítia hostia ako v ,,bavlnke" :)

Prajem vám ešte pekný deň.

S pozdravom

Dana Tulisova

Dobrý deň, nedá mi nepodeliť sa s mojimi skúsenosťami s hotelom. Absolvovali sme s rodinou 5-dňový pobyt koncom augusta. Musím pochváliť ubytovanie, stravu aj wellness. O to viac ma sklamal prístup pracovníkov po absolvovaní pobytu. Zabudli sme v hoteli časť pyžamy, ktorá bola dosť drahá a nová. Na telefonické prosby o zaslanie zabudnutého prádla na moje náklady mi najskôr pracovníčka povedala, že oni veci neposielajú, potom som ju uprosila že mi to predsa len pošlú… Keďže sa nič nedialo, volala som znovu, pracovníčka recepcie mi prisľúbila preveriť vec a zavolať späť, a znovu nič… Je mi ľúto, že takýmto prístupom ku klientom si veru nebudujú dobré meno a zrejme im nezáleží na tom, aby sa im klienti vracali späť…Odhliadnuc od toho, že by som službu podobného charakteru od 4* hotela akosi automaticky aj očakávala, je to v konečnom dôsledku vždy len o ľuďoch…Nabudúce skúsime asi iný hotel.

Recepcia hotela HILLS

Dobrý deň Pani Tulisová. Chceli by sme sa Vám týmto ospravedlniť za zle podané informácie. Náš hotel eviduje nespočetné množstvo zabudnutých vecí, ktoré je možné si vyzdvihnúť kedykoľvek na našej hotelovej recepcii. My veci späť neposielame.

Ďakujem za pochopenie a prajem Vám pekný deň.

S pozdravom

Daniel Mitro

Dobrý deň,

Chcel by som sa opýtať či do wellness sveta je vstup neobmedzený, alebo koľko vstupov je zahrnutých v kupóne(koľko trvá jeden vstup)

Ďakujem

Ľubica Bandúrová

Dobrý deň pán Mitro,
vstup do wellness je od 16:00 – 22:00 hod.V tomto čase môžete navštíviť wellness – vstup je neobmedzený a počet vstupov záleží od toho na koľko nocí si zakúpite kupón(2 noci = 2 vstupy/osoba,3 no­ci = 3 vstupy/osoba).
Verím,že Vás naša ponuka zaujala a rozhodnete sa nás navštíviť… Prajem Vám pekný víkend.S pozdravom

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore