Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Skrášlite si bývanie bylinkami vhodnými aj na varenie – 3 kvetináče levandula, šalvia, tymián alebo Thuja occidentalis SMARAGD už od 2,65 Eur. Spravte z vášho okolia pastvu pre oči a dušu.

Mapa
© OpenMapTiles  © Prispievatelia OpenStreetMap

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Zuzana

Chcela by som sa spýtať, či sa dajú u Vás kúpiť thuje s minimálnou výškou 1,5m až do 2 metrov.Ďakujem,

Zlavomat.sk

Dobrý deň Zuzana, prosím Vás informujte sa priamo u partnera.
Web: www.plantago.sk
Tel.: +421 2 45 916 066
Fax: +421 2 45 916 069
Mobil: +421 905 811 777

Agnesa

Chcem sa opýtať, koľko by bolo poštovné za 3 tuje.
Inak predajca by to mal zverejniť automaticky a nečakať na dotazy, nakoľko to dosť skresľuje cenu tovaru. Ďakujem, Agnesa

Zlavomat.sk

Dobrý deň Agnesa, nezdieľam tento názor s Vami pretože táto ponuka platí pre osobný odber. Pekný deň

ZOLO

Predavate aj strmček lipi? Aka je cena? DAKUJEM

Zlavomat.sk

Dobrý deň Zolo, bohužiaľ v zľave sa nenachádza lipa. Či ju má Plantago, s.r.o. v ponuke bežne sa prosím informujte na Web: www.plantago.sk
Tel.: +421 2 45 916 066
Fax: +421 2 45 916 069
Mobil: +421 905 811 777

hevinicova

Tovar si musím prevziať vo Veľkom Bieli, ale mi ho môžete dodať na moju adresu a za aký poplatok?

Zlavomat.sk

Dobrý deň pani Hevinicova, predpokladám, že by ste sa s našim partnerom dohodli aj na doprave. Skúste ho prosím kontaktovať ohľadom dodávania tovaru. Nevieme koľko chcete toho nakúpiť ani odkiaľ ste. Tel.: +421 2 45 916 066, Mobil: +421 905 811 777, Pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Práve ste offline.
Vaše internetové pripojenie je späť.
Lokalita