Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

5,49 eur za 10 minútovú jazdu na motokárach na jednom z TOP najväčších krytých okruhov na Slovensku. Rýchlosť, adrenalín a zábava pre všetkých.

Mapa
© OpenMapTiles  © Prispievatelia OpenStreetMap

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Martin

Dobrý deň,
už mám zaplatené cez účet a rád by som vedel, ako si uplatním jazdu. Stačí zavolať, objednať sa a povedať meno? Netreba predložiť nič iné?
Za odpoveď vopred ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Martin keď obdržíme od Vás platbu odošleme Vám kupón. Možno už pri telefóne od Vás budú chcieť číslo toho kupónu. Potom keď už pôjdete na jazdu kupón si so sebou zoberiete ako doklad o úhrade. Pekný deň

Majka Martišková

Dobrý deň … ja len že či je v cene aj kukla alebo tú si treba kúpiť zvlášť?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Majka, kuklu je potrebné si zakúpiť a potom Vám zostane. Takže v prípade, že budete absolvovať motokáry aj ďalej už si ju kupovať nemusíte. Pekný deň

Silvia Cibulikova

chcela by som sa informovať, či môžem uplatniť na jednu osobu 2 kupony v priebehu jedného dna, či že nejazdilo by sa len 10 min ale 20 min, dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Silvia. Môžete skombinovať aj viac kupónov. Ale partner upozorňuje, že je to náročné a taký čas nevydržíte. Pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Práve ste offline.
Vaše internetové pripojenie je späť.
Lokalita