Dobrý deň, ako je možné, že na booking.com je cena tohto hotela 154 eur s polpenziou pre dvoch na dva dni? Vy uvádzate cenu 216 eur?
Dobrý deň Silvia,
naša cena je kalkulovaná zo štandardného cenníka na webovej stránke
hotela.
Ceny na booking.com kolíšu každý deň podľa momentálnej obsadenosti hotela
nie sú to cenníkové ceny. Okrem toho náš balík obsahuje aj iné položky
nie len ubytovanie s polpenziou.
Kalkulácia pobytu
Ubytovanie pre 2 osoby na 2 noci s polpenziou 49€x4, 10% príplatok za
krátky pobyt
216€
Voľný vstup bazén, sauna, fitnes pre 2 osoby 1€x4
4€
1×tematický večer s hudbou a grilovačkou pre 2 osoby 15€x2
30€
Uvítací drink pre 2 osoby 3€x2
6€
Kolky 1 hodina 10€x1
10€
Biliard 1 hodina 6€x1
6€
Pôvodná cena celkom
272€
Cena po zľave 51% (14.6. do 29.6. a 2.9. do 28.9.2012)
130€
Cena po zľave 45% (1.7. do 1.9.2012) 149€
Dobry vecer, dcerka ma dnes 3 roky, druha ma 5. Je moznost vziat mladsiu bez naroku na stravu a lôzko bez poplatku, alebo nie? dakujem
Dobrý deň Amelita za dieťa od 3 do 14 rokov (vrátane) zaplatíte 51,70 EUR za pobyt s polpenziou. Pekný deň
Dobrý deň.Je možné sa dohovoriť s personálom v Slovenčine alebo maďarčine?
Dobrý deň Peter, máme informáciu iba o angličtine a nemčine. Skúste im napísať email slovensky. Ak nevedia tak si to možno preložia na internete do svojho jazyka. Pekný deň
Rezerváciu je možné urobiť aj v slovenskom jazyku alebo len v nemčine?
Dobrý deň Petra. Predpokladám, že ani s angličtinou nebude problém. Pekný deň
Pekný deň,
3 deti vo veku 9,12 a 14 + 1 dospelý tiež potrebuju 2 kupóny?
Dobrý deň Ľubica, stačí Vám jeden kupón. Deti od 3 do 14 rokov (vrátane) majú pobyt za 51,70 EUR / osoba s polpenziou. Pekný deň
Dobrý deň máme dve malé deti 1 a 3,5 ročné je potrebné kúpiť dva kupóny alebo oni majú pobyt zdarma?
Dobrý deň Edina, 1 ročné dieťa máte zdarma bez nároku na lôžko a stravu. 3,5 ročné dieťa máte tiež zdarma na prístelke s polpenziou. Pekný deň
Dobry den
Chcel by som sa opitat ci sa da ist aj na tri noci a ake je cena
Dakujem
Miroslav, kupón platí na pobyt na dve noci. Tretiu by ste si doplatili podľa platného cenníka hotela. Pekný deň
Dobrý deň, sme rodina s dvomi deťmi ( 16 a 12 rokov ). Je potrebné zakúpiť dva kupóny? Ďakujem
Dobrý deň Jana, najlepšie by bolo zakúpiť dva kupóny. Pekný deň
Sú domáce zvieratá povolené? Ďakujem
Dobrý deň Lajos, pobyt je možný aj s domácim zvieratkom za poplatok 4,50 € / deň
Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.
Dobrý večer. Mala by som záujem o tento pobyt, ale v októbri a na 4 noci. Neviete, či bude v ponuke kupón aj na neskorší termín?
Ďakujem.
Dobrý deň Eva, nemáme zatiaľ informáciu o tom, či sa bude rovnaká ponuka opakovať hneď po tejto akcií. Závisí to od dohody.
Pekný deň