Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

© OpenMapTiles  © Prispievatelia OpenStreetMap

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

IVETKA

ahojky chcem sa opytat teraz na 19.7 do 21.7 .pre tri osoby a 31.12 do 1.1.2013 dve osoby mam zaplatit naraz?
som vozickarka pridem z manzelom a chceli by sme zobbrat dceru viem ze pristielka je 25€ jej syncek ma 4 roky moze spat snou na posteli bez priplatku na dieta?a bez naroku na stravu?dakujem pekne iveta
a

Zlavomat.sk

Dobrý deň Ivetka, prosím Vás skúste sa informovať priamo v hoteli. Aj na voľné termíny aj na možnosť spania Vašej dcéry so synčekom. Pekný deň

Erika Lorencová

Dobry den, chcela by som sa spytat, ak by som isla na 3-dnovy zvyhodneny pobyt, budem za dieta doplacat za 2 alebo 3 noci?

Zlavomat.sk

Dobrý deň, ponúkame pobyty buď na tri noci, alebo dve noci. Ak si kúpite pobyt na dve noci budete za dieťa doplácať za dve noci. Pekný deň

jana

Dobrý deň. Chcem sa spýtať, keby som chcela ísť na 3 noci jedna dospelá osoba a deti vo veku 15,14 a 11 rokov, koľko by ma vyšiel tento pobyt. Ďakujem, s pozdravom Jana

Zlavomat.sk

Dobrý deň Jana, keďže je kupón určený pre dve osoby. Môžeme do kupónu rátať Vás a 15 ročné dieťa. Za 14 ročné a 11 ročné na prístelkách by ste doplácali 25 €/noc/dieťa aj s polpenziou. Pekný deň

Jana

Může mě někdo kompetentní ještě vysvětlit, jak by to bylo s oslavou Silvestra a Nového roku? Ve voucheru je napsáno, že platí pouze do 31. 12. 2012, takže silvestrovská oslava by se event. ještě absolvovat dala a za tu by byl ten doplatek 40 EUR na osobu, ale jak by to bylo s Novým rokem, to přenocování z noci 31. 12. 2012 do 1. 1. 2013 by šlo již za plnou cenu z ceníku za ubytování, tedy pokoj více než 100 EUR nebo jak? A hlavně to ani nevychází nějak vůbec časově, protože i kdyby tam chtěl jet člověk sobota až pondělí, tak pondělí je právě ten Silvestr a pobyt by mě ještě před oslavou Silvestra skončil nebo jak?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Jana,
posledný akciový pobyt akceptuje komplex 31.12.-3.1.2013, t.j. po-štv. Pekný deň

Lukas Bernat

Chcel by som sa informat ci mate v komplexe aj fitness centrum. Dakujem za skoro odpoved

Zlavomat.sk

Dobrý deň Lukáš, v komplexe sa fitko nenachádza. Pekný deň

Peter Vantruba

Dobry den chcem sa opytat ked akcia plati uz iba 5 hodin a mi zaplatime prevodom a tam je pisane ze to trva 3 dni, ze ci sa nam to bude ratat ked to uz iba 5 hodin plati

Zlavomat.sk

Dobrý deň Peter, zľavu si môžete zakúpiť kým Vám ide kliknúť na políčko kúpiť za…

Majka

Dobrý deň,ak si túto zľavu kúpim je možnosť uplatniť ju aj v septembri? 20.septembra má priateľ narodeniny a tak by som bola rada keby sme tam mohli ísť práve vtedy. Priateľ je ale na vozíku tak ma ešte zaujíma či sú tam podmienky vhodné pre vozíčkarov (izby,vstup do bazénov, sáun, reštaurácie a podobne). Je to veľmi aktívny vozíčkar, menšie prekážky mu nerobia problém, no aj tak sa chcem informovať. Ďakujem veľmi pekne.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Majka, rezort pravidelne navštevujú vozičkári takže s týmto nie je problém. Prosím pri rezervácii uveďte, že žiadate izbu na prízemí z tohto dôvodu. Kupón má platnosť do 12 mesiaca takže aj v septembri si ho môžete uplatniť. Čo najskôr ale spravte rezerváciu. Pekný deň

Bea

Dobry vecer, ked dam kupit, tak platne to bude az ked sa to do polnoci preda az 250 krat? dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Bea, nie. Platná je zľava hneď ako ju my na stránku dáme. Nemáme nijak obmedzený počet kupónov na to aby bola zľava platná. Tie čísla znamenajú počet predaných kupónov a počet poskytnutých kupónov. Pekný deň

katulili

Dobry den .. Chcem sa opytat ci by pobyt nemohol zacat v piatok a koncit v nedelu.. nie je taka moznost? tie momentalne terminy mi nevyhovoju… dakujem za odpoved

Zlavomat.sk

Dobrý deň Katulili, pobyt môže začínať iba tak ako máme v ponuke napísané. Pekný deň

darina

dobry den, ako je to u Vas vyriesene so vstupom do bazena pre imobilneho klienta? hotel disponuje aj bezbarierovou izbou? dakujem za odpoved

Zlavomat.sk

Dobrý deň Darina, nájazdová rampa do bazéna nie je k dispozícií. Ale za pomoci ľudí je možný vstup do bazéna. Hotel disponuje aj bezbariérovými izbami, je to ale potrebné pri rezervácií uviesť. Pekný deň

Jaroslava Jevíkova Zemková

dobry den, chcem sa opytat na pobyt od stvrtku do nedele? je moznost priplatit jednu noc?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Jaroslava, prosím informujte sa priamo v termálnych kúpeľoch na tel. +421 387 496 541 – 2, +421 918 872 858
e-mail: recepce@travelkupele.sk. Pekný deň

Gabriela

Dobrý den, volám na uvedené tel. čísla a odpoved je : volané číslo neexistuje-komunikuje iba cez eAIL-PROSÍM MOŽTE MI DAT EXISTUJUCE ČÍSLO??

Zlavomat.sk

Dobrý deň Gabriela, neviem na aké číslo voláte, ale ja som práve skúsila tel. číslo: +421 387 496 541 a dovolala som sa. Pekný deň

Nika

Dobry den, chcela by som sa opytat, ci je mozne nejakym sposobom vratit kupon ktory som si kupila. Kupila som si pobyt cez tyzden (3 noci) a pri rezervacii mi bolo oznamene ze vsetky pobyty na 3 noci su az do konca oktobra rezervovane. Bohuzial ja mozem ist na tento pobyt len pocas leta :( Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Nika, prosím napíšte nám čo najskôr mail na zlavy@zlavomat.sk s požiadavkou. Pekný deň

Martin

Dobrý den ,chcem sa opýtat čo všetko možem využívat vramci pobytu ,kde všade mam prístup

Zlavomat.sk

Dobrý deň Martin. V rámci kupónu máte neobmedzený vstup do celého komplexu kúpeľov v rámci platnosti poukazu a prevádzkovej doby kúpeľov (9 – 21 hod.)Ak máte bližšie otázky adresujte ich prosím priamo na hotel: recepce@travelkupele.sk

zuzana

dobrý deň, je možný pobyt aj s dvomi deťmi vo veku 9 a 11 rokov? aká by bola cena?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Zuzana, prístelka dieťa stojí 25 €/noc/dieťa aj s polpenziou. Pekný deň

Monika

dobrý deň chcem sa spitat že dokedy trvá tato zľava už iba tých desat hodín alebo sa to bude predlžovať dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Monika, nemáme túto informáciu k dispozícií, systém zľavu automaticky predlžuje podľa zakúpenia kupónov a žiadostí partnera. Pekný deň

Milan

Dobrý den. Kdy bych jel s celou rodinou s dětmi o věku 12L.a 15L.,tak cena od čtvrta do soboty činí 259 eu. v četně polopenze, všech poplatků a vstupu do prostor lázní. Máte volný termín od 05.07 do 07.07–2012 Děkuji s pozdravem p. Uhlíř

Zlavomat.sk

Dobrý deň Milan. O voľných termínoch sa prosím informujte priamo v kúpeloch Malé Bielice, na tel. +421 387 496 541 – 2, +421 918 872 858 (Po-Ne 9 – 21hod)

Katka Hašková

Dobrý deň
Chcela by som sa opýtať , či je v cene za prístelku( 25 €/noc) zahrnutý aj neobmedzený vstup do bazénov.
Ďakujem.

Termálne kúpele Malé Bielice

Dobrý deň Katka v rámci dokoupení přistýlky za 25Euro – kromě polopenze je samozřejmě zahrnut i neomezený vstup do prostor lázní – samozřejmě v rámci provozní doby a doby zaplaceného pobytu.

Vladimír

Prepáčte ale z akých bezpečnostných a hygienických dôvodov nie je vhodný pobyt pre deti do 3 rokov máme 2 a pol ročnú dcéru chodievame do wellness ale takúto hlúposť nám ešte nikto nepovedal.Hygienu dodržujeme a ani na chvíľu ju nespúšťame z očí. nepovedal.Ďakujem za odpoveď.

Dobrý deň Vladimír s ohledem na charakter wellness – termální voda teplota dle ročního období 39 – 34 °C – není vhodný pobyt právě pro malé děti, u dospělých klientů se předpokládá, že si jsou vědomi zdravotního stavu a tudíž i možností pobytu v termální vodě.

Peter

Dobry den,
nachadzaju sa tam aj klasicke bazeny, nie len termalne? napr. plavecky…
Dakujem.

Dobrý deň Peter, kromě stávajících bazénů – relaxačních, lze plavat ve venkovním term. bazénu a venkovním bazénu s tobogánem. Klasický plavecký bazén 25 nebo 50 metru s plaveckými drahami není v tuto chvíli v areálu termálních lázní.

oľga

Dobrý deň,
aká teplota je v jednotlivých bazénoch? Ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Oľga, túto otázku prosím adresujte priamo na hotel.
Tel. +421 387 496 541–2
e-mail: recepce@travelkupele.sk

Zuzana K

Dobry den,
chcem s informovat, ci v restauracii je stale ten isty prevadzkovatel, ako pred dvoma rokmi.
Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Zuzana, túto otázku prosím adresujte priamo na hotel. Ďakujem a prajem pekný deň

jarka

Dobrý deň,
prosím Vás chcela by som sa informovať, či suma 159,– euro je už priamo za pobyť pre dve osoby, alebo je to je to suma ktorá sa odráta z ceny pobytu?
Je možné doplatiť si tam plnú penziu?

ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Jarka, je to cena za pobyt. V cene je už polpenzia, predpokladám ak budete chcieť obedy doplatiť nebude s tým problém. Pekný deň

Martina

Dobrý deň. Radi by sme si zakúpili voucher, ale vzhľadom na pracovné povinnosť nevieme s takým časovým odstupom stanoviť termín, kedy by sme ho mohli uplatniť. Je možnosť upresniť termín aj v inom časovom horizonte? /napr. až rezerváciou v auguste/ Taktiež som nenašla aké druhy saun sa nachádzajú vo Vašom komplexe. Ďakujem za odpoveď

Zlavomat.sk

Dobrý deň Martina, môžete si pobyt rezervovať aj v auguste, ale nevieme Vám zaručiť či sa dohodnete s hotelom na termíne. V komplexe sa nachádza fínska sauna a infra sauna

Oľga Kaliská

Dobrý deň,
mali by sme záujem o ubytovanie v termíne od 23.7.2012 do 26.7.2012. Bolo by to možné?

Zlavomat.sk

Dobrý deň pani Kaliská. O voľných termínoch sa prosím informujte na tel. +421 387 496 541 – 2, +421 918 872 8­58. Pekný deň

eva

Dobrý deň, chcela by som prísť aj s mojou maminkou – 82 ročnou mobilnou, avšak prekonávanie schodov robí problémy. Chcela by som sa opýtať aké sú podmienky v tejto oblasti. Ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Eva, pri rezervácii prosím uveďte, že potrebujte izbu na prízemí. Do hotela chodia aj vozíčkari takže s terénom nie je problém. Pekný deň

Jaroslav

Pardon, ešte som zabudol, tá cene 159 eur pre dve osoby platí aj na tri noci za pobyt od pondelka do štvrtka ?.Ďakujem.

Zlavomat.sk

Áno, cena je stále rovnaká. Pekný deň

Jaroslav

Dobrý deň. Prosím Vás ten poplatok za prístelku je 25 eur na deň s polpenziou aj pre 10 ročné dieťa ?.A ešte sa chcem spýtať, či sa nedá uskutočniť pobyt na dve noci od piatku do nedele ?.Ďakujem, prajem príjemný deň.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Jaroslav, presne ako píšete 25 € je cena aj pre 10 ročné dieťa. Na pobyt môžete ísť od štvrtka do soboty, alebo od soboty do pondelka, alebo od pondelka do štvrtka. Pekný deň

Bibiána Šimková

Dobrý deň, včera som vyplatila 1 voucher /9,90/ a ešte mi nedošiel. Pošlete mi ho dnes?

Zlavomat.sk

Dobrý deň pani Šimková, zadali ste platbu bankovým prevodom ktorý trvá aj 3 pracovné dni. Kupón Vám bude zaslaný hneď ako budeme platbu evidovať. Pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Práve ste offline.
Vaše internetové pripojenie je späť.
Lokalita