Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Samozatváracia sieťka na dvere.

Mapa
© OpenMapTiles  © Prispievatelia OpenStreetMap

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Ludmila Šebejová

ako sa pripevní sieťka na plastové dvere ?
Ďakujem Ludmila

Kralovičová

Dobrý den

sietku jednoducho nalepite nepotrebujete k tomu žiadne dalšie náradie vsetko dostanete v baličku so stieťkou je to velmi jednoducho nalepitelné a odlepitelné. Kedykolvek ju budete potrebovať odlepiť alebo znovu nalepit bude to vždy možné. Dakujem za váš záujem. Královičová

Ivana Kralovicova

návod na použite :

v balíčku so sieťkou dostanete obojstranné samolepiace nálepky, ktoré umiestnite po stranách sietky a prilepíte ju na rám dverí. Sietku treba prilepit na pravej strane na lavej a zvrchu. 

V balíčku dostanete aj pripínačky. Je to na vás čo vám viacej vyhovuje to použijete. Ak sa vám samolepiace nálepky minu dostanete ich kupiť v každom papiernictve.
Maria Masanova

Dakujem, uz viem ako sa upevni, pozrela som si video… :-)

Zlavomat.sk

:) Ďakujeme za informáciu a prajeme príjemný deň

Maria Masanova

Dobry den,
pisete, ze sa sietka jednoducho prilepi-ako? Je v baleni nieco, cim sa to prilepi, alebo si musi zakaznik uchytenie dokupit.

Nemcova

Dobrý deň,chcela by som sa opýtať či to ide aj na užšie dvere alebo je stanovena šírka 1m…

Zlavomat.sk

Dobrý deň pani Nemcová, veľkosť je stanovená na dvere 100 × 210 cm. Pekný deň

Ina

Dobrý deň, rada by som sa opýtala aká je montáž sieťky, ako sa upevní na zárobňu?
Ďakujem!

Královičová

Dobry den Ina, sietku jednoducho prilepite. Pozrite si video na stranke. Pekny den

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Práve ste offline.
Vaše internetové pripojenie je späť.
Lokalita