Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

© OpenMapTiles  © Prispievatelia OpenStreetMap

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Elena

Dobrý deň, ja sa tiež pridávam k predchádzajúcemu príspevku a tiež len môžem odporučiť, skvelý a ústretový personál, pekný a čistý hotel vsadený do krásnej prírody, kľud, relax a pohoda za skvelú cenu, všetko v jednom.

Zlavomat.sk

Elena ďakujeme za príspevok:)

LCupanova

Dobrý deň,nemám otázku len odporučenie. Boli sme v Bachledke tento víkend a úplná spokojnosť. boli sme tam 5 rodín so 6timi deťmi. spokojnosť s ubytovaním, welnes, skvelý personál, strava… spokojné deti aj ich rodičia :)

Zlavomat.sk

Dobrý deň, ďakujeme pekne za príspevok. Sme radi, že sa Vám naša akcia páčila. Pekný deň

Michaela Ološtiaková

Dobrý deň, zakúpila som si voucher pre dve osoby na tri noci a chcem ho darovať ako darček priateľov mame. Nebude s tým problém?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Michaela. Nebude s tým problém. Kupóny nie sú evidované na mená. Je len potrebné čo najskôr urobiť rezerváciu. Pekný deň

gabriela

zaplatila som si pobyt,12.7,2012, zatiaľ som nedostala č. voucheru, hotel mi rezervoval termín, a to služby – ubytovanie, polopenziu, Je potrebné si rezervovať aj napr. medvedí kupel, voln.program atd

Zlavomat.sk

Dobrý deň, platba prevodom trvá aj 3 pracovné dni, kupón Vám bude zaslaný hneď ako zaevidujeme platbu. Medvedí kúpeľ a program si rezervovať nemusíte, ale pre istotu ich môžete pripomenúť pri nahlásení čísla kupónu. Pekný deň

evapastorkova

Kde si mám zakúpiť pobyt na dve noci pre tri osoby?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Eva, je potrebné zakúpiť si kupón pre dve osoby. Tretiu osobu doplatíte priamo na mieste. Pekný deň

Veronika

Dobrý deň!
Chcela by som sa informovať koľko by stál pobyt pre 3 dospelé osoby a jedno15-ročné dieťa na 3 noci.
Ďakujem!

Zlavomat.sk

Dobrý deň Veronika. V tomto prípade by bolo najlepšie zakúpiť dva kupóny. Pekný deň

Katarina

Dobrý deň,
prosím o ujasnenie ceny 3-dňoveho pobytu. Sme 5-členná rodina:2 dospelí + 3 deti(1,5 r.,5r. a 7 r.) Pravdepodobne by nam jedna izba nestačila a potrebujeme apartmán. Stačí nám jeden kupón 99 eur. 

• poplatky za apartmán a deti?

kupón: 99 eur
apartmán: 40 eur (5 eur x 4 osoby) x2 noci
5r. polpenzia: 10,4 eur (5,20 × 2)
7r.pobyt+polpenzia: 31,2 eur (15,6 × 2 )
Zlavomat.sk

Dobrý deň Katarína, vypočítali ste to úplne presne. Pekný deň

martina vančova

Dobry deň,mala by som záujem o kupon ale pred tym než si ho zarezervujem,chcem sa spýtať či by bolo možne prísť od 13.7.do 15.7.či máte volné.Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Martina. Ohľadom voľných termínov sa prosím informujte na t.č.: +421 908 507 773
+421 52 449 82 06, email: info@bachledka.sk. Pekný deň

Gabriela

poprosím Vás goralský večer s hudbou, raz v týždni
cez víkendy

Zlavomat.sk

Dobrý deň Gabriela. Máte aj otázku na nás?

veera

dobry den, co vsetko zahrna welnes a co volnocasovy program?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Veera, voľnočasový program sú biliard a šípky. O celej ponuke wellness sa informujte prosím priamo v hoteli. Pekný deň

Jarushaa

dobry den,chcela by som sa opytat,ci je moznost vziat so sebou psa,event. ak ano,aky je poplatok,diky,j

Zlavomat.sk

Dobrý deň Jarushaa, poplatok za psa je 5 €/noc. Pekný deň

pastorkova.e@orangemail.sk

prosím cenu dvojdnoveho pobytu pre tri osoby dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, neupresnili ste ani počet dní ani či sa jedná o dospelú osobu. Budeme teda predpokladať, že je to osoba dospelá takže pobyt na 2 noci by stál 52 € aj s polpenziou a pobyt na 3 noci by stál 78€ tiež s polpenziou. Pekný deň

Janka

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či je treba vopred nahlásiť počet osôb, máme 2 deti (5 rokov a 10 mesiacov)? Pochopila som to dobre, že starší syn dopláca za polpenziu 5, 20 € ? Všetky doplatky sa platia na mieste?
Prosím Vás, doplatok za apartmán je 5€/noc a platí to aj keď si objednáme izbu pre dve osoby za 99 €?
Veľmi pekne ďakujem!

Zlavomat.sk

Dobrý deň Janka, pri rezervácií je potrebné aby ste nahlásili počet osôb, pochopili ste správne polpenziu 5,20€ pre syna. Doplatok za apartmán je 5€/noc/osoba platí aj ak si objednáte izbu pre dve osoby za 99€. Všetky tieto doplatky sa platia priamo na mieste. Pekný deň

Laura

Ako je to pri 4 rocnych dvojickach? Moznost dvoch pristeliek? dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Laura, máte možnosť zapožičať si zdarma detskú postieľku. Pekný deň

Andrea

Ešte by som poprosila o upresnenie. Cena za dieťa 6 – 15 je 15,60 Eur na cely pobyt ( čiže 2 noci)?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Andrea, cena 15,60 € je na noc. Pekný deň

Eva

Dobry den,

ak by som mala zaujem o ubytovanie v apartmane, aky by bol doplatok za noc? Dakujem.

Zlavomat.sk

Doplatok za apartmán je 5 € na osobu a noc. Pekný deň

Zuzana

Dobry den,
v podmienkach je napisane, ze deti do 6 rokov maju ubytovanie zdarma. Znamena to, ze maju narok na pristelok alebo spia na posteli rodicov? Dakujem za odpoved.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Zuzana, dieťa bude spať na prístelke. Pekný deň

Eva

čo je to medvedí kúpeľ ?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Eva, medvedí kúpeľ je kúpanie vo vonkajšej jacuzzi. Pekný deň

Daklen

Dobrý deň, chceli by sme isť 4 osoby na 6 nocí 2 dospelí a 2 deti (4 a 14) za 4-rocne ak som to spravne pochopil neplatim nic ,ale chcem sa spýtať ako sa robí úhrada príplatkov za dieta.Kúpil by som si 2 kupóny za 149eur, ktoré uhradím. A kedy mám zaplatiť za to 14 rocne dieta? Netreba hotelu hlasiť že tam ide aj to 4-ročné dieťa ?

Zlavomat.sk

Dobrý deň pán Deklen, ak chcete pre 4 ročné dieťa polpenziu doplácali by ste 5,20/deň. Ostatné príplatky mimo kupónu je potrebné uhradiť priamo v hoteli. Pri rezervácii prosím uveďte počet osôb. Pekný deň

Tatiana

Dobry den, za aky priplatok k poukazu (3 noci) by bolo mozne ubytovat sa v apartmane a aky by bol priplatok za deti (5 a 2,5 roka). Pri oboch detoch mam zaujem o pristelok a u starsej o polpenziu.
Dakujem za odpoved

Zlavomat.sk

Dobrý deň Tatiana, 2,5 ročné dieťa máte zdarma úplne. Za 5 ročné budete doplácať 10,40 € aj s polpenziou.

daklen

Dobrý deň, cena pre 14 ročné dieťa je tiež 11,40 za noc?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Daklen, cena pre 6–15 ročné dieťa s polpenziou je 15,60 €.

Andrea

Dobrý deň. Na pobyt ( 2 noci) by sme chceli so sebou vziať aj dve deti ( 6 a 10). Aká by bola cena aj s polpenziou? Ďakujem za odpoveď.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Andrea, cena pre 6–15 ročné dieťa s polpenziou je 15,60€/dieťa.

Erika

Prosím Vás, aká by bola cena za 11 ročné dieťa na prístelke k poukazu na 2 noci? Dakujem za odpoved.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Erika, ospravedlňujem sa za mylnú informáciu, cena pre 6–15 ročné dieťa s polpenziou je 15,60 €.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Práve ste offline.
Vaše internetové pripojenie je späť.
Lokalita