Dobrý deň, polpenzia je česká alebo talianska kuchyňa? Ako je to
s komármi? Je ich tam vela alebo žiadne? Kolko trvá cesta?
Dakujem
Dobrý deň Tom, prosím adresujte tieto otázky priamo na cestovnú
kanceláriu.
Tel. číslo: +420 542 210 794–6
aneta.sevcikova@ceskekormidlo.cz
Pekný deň
Dobrý deň, ja som už včera skúšala zavolať do CK, ale nikto mi
nedvíhal a dnes som si všimla, že majú dovolenku. Mňa by zaujímalo,že či
sú ešte voľné miesta na termín 20.7–29.7.2012, apartman Trilo4. Na margo,
Ivan myslím si, že je to preklep, tam by malo byť 14.7–25.8, keďže sú
dva cenovo odlišné termíny.
Ďakujem za odpoveď.
Dobrý deň Katka, keďže je v Českej republike štátny sviatok, neviem zistiť od partnera odpoveď na túto otázku. Každopádne do 7 dní od obdržania kupónu Vám môžeme vykonať storno takže si kupón zakúpiť môžete. Pekný deň
Dobrý deň, ak je pobyt 7 dní, platí to aj pre turnus od 14.7.? V prehľade platieb je tento termín do 25.7. a nie do 21.7. Potrebujem byť 22.večer doma, preto dúfam, že je to len preklep. Ďakujem za odpoveď.
Dobrý deň Ivan, zistím v čo je správna informácia a hneď ju sem ,,zavesím". Pekný deň zatiaľ
Presne ako ste napísali, je to iba preklep ktorý dnes odstránime. Pekný deň
Chcela by som sa Vás opýtať na cenu pobytu v TYP-e apartmánu – MONO 2 – v období 20.7.-29.7.2012. Ďakujem Renata
Dobrý deň Renáta, kliknite prosím na zelené políčko ,,kúpiť za …" v ponuke zobrazia sa Vám varianty a ceny pobytov. Pekný deň
dobry den, chcela by som sa opytat na cenu pre termin 3.8.-12.8.2012, pricom sa jedna o 2 osoby. dakujem
Dobrý deň Lenka, kliknite prosím na zelené políčko ,,kúpiť za …" v ponuke zobrazia sa Vám varianty a ceny pobytov. Neviem o aký apartmán máte záujem
Dobry den,chcem sa spytat na cenu pre 4 ročne dieta a k cene ktoru ponukate sa pripocita cena apartmanu podla vyberu,boli by sme 3 dospely 1 dieta.
Dobrý deň Hana, cena pre dieťa je rovnaká ako pre dospelého človeka. K cene ktorú ponúkame sa už nepripočíta nič. Jediné čo v cene nie je, je poštovné. Je potrebné iba zakúpiť kupóny podľa počtu osôb. Čiže 4 kupóny.
Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.
Dobrý deň, zaujímal by ma termín 3.8. – 12.8., potrebovala by som vedieť naisto, či sa vycestuje, potrebovali by sme 3 dospelí + 2 deti, je jedno aký apartmán, hlavne, aby platil tento termín..na to české t.č. sa nemôžem dovolať, ďakujem za odpoveď
Dobrý deň Elena, pani sa Vám z CK dnes určite ozve emailom. Pekný deň