Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Luxusný pobyt pre DVOCH v Hoteli Zátoka*** Senec

Mapa
© OpenMapTiles  © Prispievatelia OpenStreetMap

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Zdenka Višenková

dobrý deň,práve som zaplatila bankovým prevodom ,ale nikde som nedala môj kontakt tak neviem ako sa dozviem číslo voucheru.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Zdenka, určite ste zadávali aspoň emailovú adresu na akú Vám má byť zaslaný voucher. Pekný deň

Iveta

Koľko voucherov si musím objednať, ak chceme na pobyt nastúpiť dve dospelé osoby a dve deti vo veku 12 a 16 rokov? Koľko bude stáť pobyt na tri dni?
Pekný deň

Zlavomat.sk

Dobrý deň Iveta. Odporúčala by som Vám zakúpiť dva kupóny. Pekný deň

juraj

Dobry den mozem zavolat na hotel a dohodnut si termin este aj pred zakupenim voucheru ci je volne este na tieto prazdniny ?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Juraj. Ja si myslím, že Vám nevynadajú ak tam informačne zavoláte za voľné termíny:)
Pekný deň

Danica Holosova

Dobrý den, chcela by som sa opýtať,kedy mi príde na mail voucher,ked som vcera zaplatila za pobyt prevodom. Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Danica, kupón Vám príde hneď ako zaevidujeme platbu od Vás. bankový prevod z inej banky občas trvá aj 3 pracovné dni. Pekný deň

viera

Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať aký príplatok by som musela doplatiť za dieťa 12 rokov na prístelke
Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Viera, pokiaľ dieťa bude mať ešte v čase pobytu 12 rokov platíte zaň doplatok 10,70 eur/deň. Pekný deň

simona

aká je vzdialenosť hotela od autobusovej stanice a od aqua parku?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Simona. Vzdialenosť hotela od autobusovej stanice je cca 15–20 minút pešo. Neviem akú rýchlu máte chôdzu:) od aqua parku to môže byť tak 5 minút (500m). Pekný deň

Lusi

Dobrý deň, chcem sa informovať, či je voľný termín pobytu od 25.7. do 28.7.2012. Ďa­kujem :)

Zlavomat.sk

Dobrý deň Lusi. O voľných termínoch sa prosím informujte na tel: 00421/2/ 45 92 2501 alebo 00421/2 /45 92 2504. Email: recepcia@hotelzatoka.sk

Janka

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na veľkosť izby, máme tri deti (8 a 6 rokov a 10 mesiacov), či je možné mať aj 2 prístelky, poprípade, či je možnosť objednať si aj apartmán. Je možné doobjednať aj večeru pre deti?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Janka, prosím informujte sa priamo v hoteli. Majú k dispozícii apartmán jeden, ale je voľný od 22 augusta. Bližšie Vám budú vedieť povedať tam. Pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Práve ste offline.
Vaše internetové pripojenie je späť.
Lokalita