Koľko voucherov si musím objednať, ak chceme na pobyt nastúpiť dve
dospelé osoby a dve deti vo veku 12 a 16 rokov? Koľko bude stáť pobyt na
tri dni?
Pekný deň
Dobrý deň Iveta. Odporúčala by som Vám zakúpiť dva kupóny. Pekný deň
Dobry den mozem zavolat na hotel a dohodnut si termin este aj pred zakupenim voucheru ci je volne este na tieto prazdniny ?
Dobrý deň Juraj. Ja si myslím, že Vám nevynadajú ak tam informačne
zavoláte za voľné termíny:)
Pekný deň
Dobrý den, chcela by som sa opýtať,kedy mi príde na mail voucher,ked som vcera zaplatila za pobyt prevodom. Dakujem
Dobrý deň Danica, kupón Vám príde hneď ako zaevidujeme platbu od Vás. bankový prevod z inej banky občas trvá aj 3 pracovné dni. Pekný deň
Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať aký príplatok by som musela doplatiť za dieťa
12 rokov na prístelke
Ďakujem
Dobrý deň Viera, pokiaľ dieťa bude mať ešte v čase pobytu 12 rokov platíte zaň doplatok 10,70 eur/deň. Pekný deň
aká je vzdialenosť hotela od autobusovej stanice a od aqua parku?
Dobrý deň Simona. Vzdialenosť hotela od autobusovej stanice je cca 15–20 minút pešo. Neviem akú rýchlu máte chôdzu:) od aqua parku to môže byť tak 5 minút (500m). Pekný deň
Dobrý deň, chcem sa informovať, či je voľný termín pobytu od 25.7. do 28.7.2012. Ďakujem :)
Dobrý deň Lusi. O voľných termínoch sa prosím informujte na tel: 00421/2/ 45 92 2501 alebo 00421/2 /45 92 2504. Email: recepcia@hotelzatoka.sk
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na veľkosť izby, máme tri deti (8 a 6 rokov a 10 mesiacov), či je možné mať aj 2 prístelky, poprípade, či je možnosť objednať si aj apartmán. Je možné doobjednať aj večeru pre deti?
Dobrý deň Janka, prosím informujte sa priamo v hoteli. Majú k dispozícii apartmán jeden, ale je voľný od 22 augusta. Bližšie Vám budú vedieť povedať tam. Pekný deň
Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.
dobrý deň,práve som zaplatila bankovým prevodom ,ale nikde som nedala môj kontakt tak neviem ako sa dozviem číslo voucheru.
Dobrý deň Zdenka, určite ste zadávali aspoň emailovú adresu na akú Vám má byť zaslaný voucher. Pekný deň