Dobry den,chcela by som sa opytat ked sa telefonicky objednam,kolko je cakacia doba?alebo ma zoberiete hned?mam namysli konkretne zvacsenie pier,dakujem,pekny den
Dobrý deň Nikolka, skúste si zavolať na uvedené kontakty. Sú to čísla na recepciu kde o tom majú vedené údaje poprípade sa môžete hneď predobjednať. Do tejto diskusie odpovedá pani doktorka, ktorá skôr odpovedá na odbornejšie otázky. Pekný deň
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či 1 ml bude stačiť na
zväčšenie pier alebo či je treba si kúpiť 2 kupóny.
Rada by som sa Vás ešte spýtala, či sa pery vrátia naspäť do pôvodného
tvaru(ak by sa náhodou stalo že výsledok nebude želaný) keď sa vstrebá
kyselina hyl.
Ďakujem a prajem pekný deň
Dobry den, ano na zaciatku staci 1 ml, a ano pery sa po vstrebani vratia do povodnej velkosti.
Dobry den
obsahuje injekcia aj lidokain? dakujem
Ano obsahuje aj lidokain, preto je aplikacia komfortna a bezbolestna, lekar vsak musi pred aplikaciou vylucit moznu alergiu na lidokain ci podobne anesteticke externa.
Dobry den, chcela by som Vas poprosit o info, kolko ml ma jedna ampulka a kolko ampuliek /ml je treba, aby bol efekt ako mate na obrazku u tej pani PRED a PO. Dakujem
Dobrý deň. Jedna ampulka obsahuje 1ml. U tej pani bolo naaplikovane 0,5ml.
Dobry den, chcela by som sa spytat ci sa da typ tejto kyseliny hyaluronovej na ktoru sa vztahuje tato zlava pouzit aj na vypln inych vrasok, ako iba na vypln pier a v okoli pier.
Iné vrásky ako sú nazolabiálne vrásky od nosa, či brada, lícne kosti, okolie očí a kruhy pod očami sa vyplnajú inými apmulkami s odlišnou viskozitou kyseliny hyalurónovej.
Pekný deň.
Rada by som sa opýtala: či je možné zľavu využiť aj na opadnuté kútiky,
prípadne či je Teosyval Kiss na to vhodný?
Teosyal kiss je ampulka priamo urcena do pier alebo blizkeho okolia, tj. opadnute kutiky mozme napichat s tymto druhom, ako aj iné lokality v blízkosti pier ako sú drobné radiálne fajciarske vrásky okolo pier.
Dobrý deň, pri výplni používate vstrebateľné alebo nevstrebateľné
implantáty? Nakoľko mám záujem o trvalejšie, stačí mi zakúpiť jeden
kupón?
Ďakujem. Prajem pekný deň.
Su to vstrebatelne vyplne, kyselina hyaluronova svajciarskej znacky Teosyal. Podla lokality zakroku maju 9–18 mesacnu trvanlivost v tkanive, ale efekt zakroku moze vydrzat aj 3 roky, pretoze hlavnym ucinkom kyseliny hyaluronovej je okrem vyplnania vrasok a objemu aj stimulácia tvorby kolagénu a hydratacia tkaniva.
Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.
Dobrý deň, chcela by som sa Vás spýtať, či sa zavedenie karty, vstupná konzultácia a samotný zákrok uskutoční počas jednej návštevy, alebo je potrebných viac návštev.
V prípade, že by som mala záujem aj o konzultáciu ohľadom iného zákroku, je to možné pri tejto návšteve?
Ďakujem Vám veľmi pekne za odpoveď.
Áno, vsetko vykonavame v jednom sedeni, vstupny poplatok vam zahrna uz neobmedzeny pocet konzultacii kedykolvek.