Pridávam sa k Ivete, škoda že nerozmýšľate nad tým, čo robíte, mali by ste viac zákazníkov.
Dobrý deň Mipo. Nezdieľam s Vami tento názor, pretože Eurotelevíziu máme na zľave prvý krát a teda sa nám nič neprekrýva s predchádzajúcou zľavou (keďže žiadna nebola). Pekný deň prajem
veľmi som sa potešila,že Eurotelevízia znovu ponuka zľavu na predplatné,ale ostala som sklamaná ,keď som zistila ,že sa mi čísla vydaní krížia s predchádzajúcou zľavou nedalo sa to nastaviť tak,aby to nadväzovalo na predchádzajúcu zľavu?
Dobrý deň Iveta, ponuku predplatného na týždenník Eurotelevízia máme v ponuke prvý krát. Predpokladám, že ste si zľavu kúpili na inom zľavovom portáli a teda nemôžeme za to, že sa niektoré vydanie prekrývajú
Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.
Dobrý deň. Už druhý deň sa pokúšam využiť Vašu zľavu a vôbec sa mi nedá objednávka uskutočniť. Akonáhle prídem ku kroku pokračovať, tak tam sa už ďalej nedostanem.Verím, že mi poradíte a budem môcť svoju objednávku uskutočniť.
Dobrý deň Mariana. Predpokladám sa Vám nedá ísť ďalej po zadaní tel. čísla. Skúste ho prosím zadávať na začiatku bez nuly. Pekný deň