Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

LipoLaser a lymfodrenáž

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Alena

Moja otazka znie: je pri tomto osetreni prekazkou, ak mam krcove zily? Dakujem, prajem pekny den

Zlavomat.sk

Dobrý deň Alena, kŕčové žily kontraindikácia nie sú. Pekný deň

Laura

Dobry den,
mam na Vas viacero otazok:).Chcela by som sa spytat, ked si chcem nechat osetrit vnutorne stehna a kolena kolko vaucherov potrebujem aby to malo zmysel. A takisto by som sa chcela spytat aky nasledok ma pripadne pribratie (ci sa pribera potom do inych partii ). Dalej ci ste sa uz stretli s tym, ze by lipolaser nezabral, resp ci je tam garantovana ucinnost pre vsetkych alebo sa to od niecoho odvija. A nakoniec by som sa chcela spytat ci nemate priamo aj fotografie vasich pacientov, na ktorych su zmeny po absolvovani lipolaseru vidiet,
Dakujem pekne za odpoved.
Pekny den zelam,
 Laura

Zlavomat.sk

Dobrý deň Laura, prosím Vás kontaktujte priamo salón telefonicky. Bude to tak najlepšie, vysvetlíte im Vašu situáciu a dostanete odpoveď priamo z prvej ruky. túto diskusiu spravuje prioritne zlavomat a až také skúsenosti s touto metódou nemáme:)

Solee estetic

DObrý deň Laura. Ako je uvedene na
zlave, aspon 6 kuponov na jednu partiu, pri nespravnom stravovani, vela mastneho,
sladkeho, sa zvacsia bunky, ktore ostali, pokial sa budete spravne stravovat,
dodrziavat pitny rezim, sportovat, aspon rychla chodza, a dodrzite
odporucany pocet osetreni, lipolaser ucinky ma. Bohuzial, nemame. nie kazdy suhlasi s
fotenim svojich nedostatkov :)

Majka Martišková

Dobrý deň zaujímalo by ma že keď si kúpim jeden kupón tak sa dá vlastne ošetriť jedna časť tela alebo sa to týka aj nejakých kombinácii?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Majka. Jeden kupón je jedna časť tela. Pekný deň

EH

Kolko cm je priblizny bytok po prvom osetreni napr. stehien?

Zlavomat.sk

Dobrý deň EH. Je to veľmi individuálne. Každé telo má iné vylučovanie, metabolizmus. Túto procedúru sa odporúča absolvovať 6–9 krát. Pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Práve ste offline.
Vaše internetové pripojenie je späť.
Lokalita