Dobry den, ja by som sa chcela spytat na odstranenie chlpkov z predkolenie. Tych 14 kuponov je na jednu nohu, alebo obe spolu? Dakujem
Na odstránenie chĺpkov z predkolenia na jedno ošetrenie je potrebných 14 kupónov a sú na obe nohy.
a este nemam jasno v tom ak si zakupim 5 sedeni musim ich vycerpat do konca septembra? alebo staci s tym zacat do konca septembra?dakujem
Áno veronika, je potrebné ich uplatniť do konca septembra. Pekný deň
Kupóny treba uplatniť do konca septembra. Časový interval medzi ošetreniami je 3–4 týždne.
Aby sme ostali pri hore uvedenom priklade, kupim si 5 poukazov na hornu peru a v ramci toho mozem absolvovat tolko posedeni, kolko je potrebnych na odstranenie vsetkych chlpkov?
Dobrý deň Dani, koľko kupónov si zakúpite toľko sedení absolvujete. A na hornú peru je odporúčaných 5 kupónov. Pekný deň
Dobrý deň, na každé ošetrenie je potrebný počet kupónov, ktorý je uvedený v tabuľke, takže napríklad horná pera – jedno ošetrenie 5 kupónov, dve ošetrenia hornej pery 10 kupónov atď.
Dobry den chcem sa spytat…napr: ak by som si chcela dat odstranit chlpky na hornej pere potrebujem 5 poukazou alebo 5 × 3 kedze na odstraneneie je potrebne minimalne tri sedenia ? Dakujem
Dobrý deň Veronika, stačí Vám 5 kupónov. Pekný deň:)
Dobrý deň Pani Veronika, na jedno sedenie horná pera je potrebných 5 kupónov.
Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.
Dobry den, v tabulke mate uvedene pocty voucherov na jednotlive oblasti tela. Co ak chcem epilovat oblast tela napr (hrudnik, prsne dvorce), ktore v tejto tabulke napisane nemate? nevztahuju sa na tuto zlavu? ak ano, kolko voucherov potrebujem na tieto spominane oblasti? dakujem za odpovede.
Dobrý deň, tieto oblasti nemáme uvedené v tabuľke a teda ani neboli v zľave, ale ak máte záujem o epiláciu týchto častí prsné dvorce – 6 voucherov na 1 sedenie, hrudník- 14 voucherov na 1 sedenie. Vouchery je potrebné uplatniť do 30.9.2012