Dobrý deň,
keď si chcem dať ošetriť celé brucho, stehná, zadok koľko voucherov
potrebujem ? Ďakujem.
Dobrý deň Veronika. V popise ponuky máme uvedené koľko kupónov je potrebných na aké časti tela. Pekný deň
dobry den.po prvej kryolipolyze treba prestavka alebo ako casto ju mozem opakovat je tam nieake casove obmedzenie dakujem za odpoved
Lila prvé výsledky sú viditeľné za 2 týždne, plný efekt sa dostaví po 6 týždňoch. Vtedy sa klient rozhoduje o prípadnej ďalšej aplikácii v danej oblasti. Pekný deň:)
Dobry den,
da sa pouzit Vasu kryolipolyzu na zadok? Dakujem za odpoved. :)
Dobry den,
kryolipolyza sa da pouzit aj na zadok. Na nasej stranke je fotografia
partii,
ktore sa daju osetrovat pomocou kryolypolizy.
Pekny den
Dobrý deň,
dá sa odstrániť aj tuk nad kolenami?
Dobrý deň Monika, nad kolenami sa tuk pomocou kryolipolýzy nedá odstrániť pretože hlavica, ktorá túto procedúru vykonáva nie je na to prispôsobená. Na stránke salónu sú informácie o tom aké oblasti je možné kryoliplýzou ošetrovať. Na nadkolenie by sme Vám odporúčali LipoLaser, ktorý tiež máme v ponuke. Pekný deň
Dobrý deň, nemám veľmi problémy s postavou skôr by som sa chcela zbaviť celulitídy. Je kryolipolýza to čo potrebujem? Ak áno prosím poraďte mi koľko kupónov si mám zakúpiť na stehná a zadok. Ďakujem :)
Dobrý deň Dominika, nevieme v akom stave máte celulitídu. Každopádne by som Vám povedala iba svoj laický názor, najlepšie bude ak sa informujete priamo na telefónnom čísle do salónu. Pani do telefónu môžete presne svoj problém popísať (v akom štádiu je celulitída v akej oblasti najviac, či je viditeľná voľným okom, alebo po stlačení pokožky…) Viem ale, že kryolipolýza je vhodná na celulitídu. Pekný deň
dakujem:-)
:)
ahojky som vozickarka mate bezbarierovi pristup?a za ako dlho po zakroku mozem opakovat?dakujem
Dobrý deň Ivetka, Prvé výsledky sú viditeľné za 2 týždne, plný
efekt sa dostaví po 6 týždňoch. Vtedy sa klient rozhoduje o prípadnej
ďalšej aplikácii v danej oblasti. Bezbariérový prístup Vám ešte
zistím.
Ivetka salón má bezbariérový prístup. Pekný deň
Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.
Dobrý deň,
v popise ponuky uvádzate, že na celé brucho sú potrebné 4 nasatia. Rada by som sa spýtala, či platí v tomto prípade 1 nasatie = 1 sedenie (návšteva salónu), resp. či za jedno sedenie je možné vykonať aj dve nasatia (napr. horná časť brucha a dolná). Ďakujem, pekný deň :)
Dobrý deň Zuzana. Je možné na jedno sedenie absolvovať aj dve nasatia. Ale v prípade, že budú dve bude to 2×40 minút. Pekný deň