Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Spevňovanie prírodných nechtov a ich zdobenie

Alessandro studio Bratislava - Nové Mesto (mapa)
Mapa
© OpenMapTiles  © Prispievatelia OpenStreetMap

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

alena

Dakujem a prosim vás,kolko kuponov je potrebne na jedno doplnenie?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Alena predpokladám, že jeden kupón ale skúste sa informovať už priamo u manikérky na uvedenom telefónnom čísle. Pekný deň

alena

dobryden,chcela by som si kupit viac kuponov,tak by som sa chcela opytat,či ich možem využit aj na doplnenie. dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Alena. Tieto kupóny sa dajú využiť aj na doplnenie. Pekný deň

Judita

Dobry den prajem, chcem sa opytat, ci je mozne prist na spevnovanie nechctov aj s velmi obhryzenymi nechtami. Mam dceru, ktora su obhryza nechty a bola by som rada, aby mala upravene nechty. Mozem jej zakupit kupon na upravu takychto nechtov? Dakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Judita. Najlepšie by bolo, aby ste šli do salónu na takú menšiu konzultáciu ešte pred zakúpením kupónu, aby sa pani pozrela na nechty či je to vhodné. Niekto má viac obhryzené nechty, niekto menej. Nevieme Vám takto do diskusie napísať, že určite áno a potom to nebude možné.

Katka

Dobry den, prosim vas, chodim k vam na spevnovanie nechtov a gel-lak. Je toto nejaka ina specialna metoda? Je to v niecom lepsie? Aky je tam rozdiel ci k vam pridem na spevnovanie alebo to co ponukate v tejto akcii. Dakujem velmi pekne za odpoved :)

Zlavomat.sk

Dobrý deň Katka, predpokladám, že je to to isté na čo chodievate:) neviem kedy sa dostane pani manikérka k odpovedaniu do diskusie. Skúste ju prosím kontaktovať telefonicky.

Viera

Dobry den, prosim vas, je mozne si dat tento typ nechtov, ak mam teraz klasicke gelove nechty? A ak ano, musim si dat gelove nechty odstranit? Dakujem Viera

Zlavomat.sk

Dobrý deň Viera, dá sa tento typ nechtov dať na gelové. Nie je potrebné ich odstrániť. Pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Práve ste offline.
Vaše internetové pripojenie je späť.
Lokalita