Dobrý den, chcem sa opytat na tu garanciu snehu. Je to uvedene aj v cestovnej zmluve.
Dobrý deň Michal a čo presne sa chcete spýtať? Ak by v termíne nebol sneh (t.j. vleky nebudú v prevádzke), cestovná kancelária si vyhradzuje právo ponúknuť klientovi zdarma najbližší možný termín alebo vrátiť peniaze.
Dobry den,
prosim vas je mozne mat aj 3 lozkovu izbu? alebo su k dispozicii iba 2lozkove
+ pristelka?
Este by som rada vedela, ci sa za skibus potom plati, alebo to uz je v cene
skipasu?
A posledna otakza, 3dnovy skipas bude mozne vyuzit na lyzovanie cele tri dni?
t.z ze prichod do stredika je uz rano – doobeda a odchod zo strediska do Ba
je az vecer?
A v pripade ze sa nenazbiera nakonkretny termin 30ludi bude zajazd
zruseny?
Velmi pekne dakujem za odpoved
Dobrý den, pokoje jsou dvoulůžkové s přistýlkou. Skibus je zdarma v ceně skipasu. příjezd do střediska je v ranních hodinách, poslední den odjezd cca 17,00 hod. V případě, že nebude dostatečný počet oisob na odjezd, bude klientům nabídnut jiný termín nebo vrácení celé částky.
Dobrý deň,chcem sa spýtať,či je možné využiť aj vlastnú dopravu a či je následne odrátaná cena za vlastnú dopravu z ceny voucheru.
Dobrý deň Martina, nie je možné využiť vlastnú dopravu z toho dôvodu aby boli autobusy plne vyťažené. pekný deň
Aky je to typ autobusu? Ma WC?
Dobrý deň Peter, Ck cestuje autobusmi ktoré si môžete pozrieť na www.autokarem.cz Väčšina autobusov WC má. Prestávky na toaletu sa budú robiť každé 3,5 až 4 hodiny. v najnutnejšom prípade Vám aj mimo týchto prestávok zastavia. Pekný deň
Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.
Chcela by som sa opýtať, keby som si chcela predĺžiť pobyt zakúpením dvoch kupónov, je možné nejako vyriešiť cenu, nakoľko pri takejto alternatíve nepôjdem 2× tam aj späť?
Dobrý deň, Soňa skúste sa o tejto možnosti prosím informovať priamo v CK.
www.ceskekormidlo.cz
hranice@ceskekormidlo.cz
+420 777 340 908
+420 581 601 498
Pekný deň