Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Mrknite na túto od rovnakého podniku.

Mapa
© OpenMapTiles  © Prispievatelia OpenStreetMap

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Betush

Chcela by som sa spýtať kedy je check in a check out?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Betush, Nie je to striktne dané. Je potrebné iba telefonicky sa dohodnúť kedy asi prídete a potom kedy budete odchádzať a určite sa dohodnete. Pekný deň

Mgr. Denisa Suchá

Je možné upraviť cenu, keď mám záujem o tento pobyt sama ? Mám záujem o pobyt na 2 noci.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Denisa. Bohužiaľ cena kupónu sa nedá meniť.

Martina

dakujem za odpoved. znamena to ze za tak male deticky sa plati rovnaka cena ako za dospelych? nie je moznost zmestit na izbu dve pristelky a zabezpecit polovicnu polpeziu?

Zlavomat.sk

Bude sa to tak dať urobiť. Prosím o strpenie, zistím Vám aj cenu. Pekný deň

Horský hotel Kľak

Dieta do 3 rokov bez naroku na lozko, t.j.bude na pristelke je zadarmo. Dieta od 3 do 12 rokov zaplati 70% z ceny pre dospeleho.

Martina

Dobry den, chcela by som sa informovat ako je to s pobytom deti v hoteli. Kolko je potrebne doplatit ak by sme so sebou vzali aj dve deti (5 a 7 rokov) – vratane detskej polpenzie?
Dakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Martina. Keďže budete 4 osoby je potrebné zakúpiť kupón aj pre deti. Pekný deň

Michaela

Chcem sa spýtať či je hotel blízko autobusovej zástavky Kľačno, Fačkovské sedlo. Či je teda možné dostať sa tam po vystúpení z autobusu aj pešo.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Michaela. Z danej zástavky je to pár metrov. Pekný deň

Terézia Kasásová

akou formou su ranajky a vecera?

• ranajky su formou švedských stolov..

• večera bude výber z 3chodov??
Zlavomat.sk

Dobrý deň Terézia. Raňajky sú na hoteli, sú formou švédskych stolov. ak bude ubytovaných ľudí málo tak Vám spravia to o čo si požiadate, samozrejme v rámci možností. Na večere sa chodí na salaš vzdialený 40 až 50 metrov budete mať na výber z troch až 5 jedál. Pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Práve ste offline.
Vaše internetové pripojenie je späť.
Lokalita