Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Pár dioptrických skiel a exkluzívna zľava 50% na celý sortiment

Mapa
© OpenMapTiles  © Prispievatelia OpenStreetMap

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

JANKA CHORVATOVA

CO, PROSIM, ZNAMENA V INDEXE 1,5 ????
DAKUJEM

Petra Hunčíková - očný optik

Dobrý deň,
index lomu znamená stenšenie okuliarovej šošovky.Čím je index vyšší,tým je okul.šošovka tenšia.Index 1,5 je základný index, avšak so všetkými povrchovými úpravami,ktoré zabezpečia dokonalý komfort videnia – antireflex,hy­drofóbna úprava,tvrdenie.

Oľga

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či môžem použiť kupón tak, že si vyberiem slnečné okuliare a dioptrickými sklami. Ďakujem.

Michal Hunčík

Po zakúpení ste získali zľavu na celý sortiment,takže si môžete vybrať ľubovoľný produkt a voucher Vám odpočítame.

Katarina

Dobry den.
Kupila som kupon, a po vysetreni u ocnej lekarky teraz rano, som zistila ze sa mi posunul cylinder z –2 na –2,25 na jednom oku. Navyse mam roky posuny osi. 

Mozem voucher vyuzit tak, ze sa mi jeho cena odrata z ceny na mieru vyrobenych sosoviek +50% zlava na ram?
a este jedna otazocka…ak som si na webe vybrala nejake ramy…ma ich kazda optika zo zoznamu?
Alebo sa mi moze stat, ze docestujem do predajne a ani jeden z vybranych ramov nebudu mat? 

Vdaka
Michal Hunčík

Dobrý deň.Z každého drahšieho produktu okuliarových šošoviek sa Vám odpočíta cena voucheru a máte nárok na 50% zľavu.Pokial na prevádzke model z webu nebude vieme ho zaslať na ktorúkoľvek prevádzku.S poz­dravom

Nikoleta Cmula Ya Jackson

Dobrý deň, prosím Vás zlava s týka toho že ak kúpim kupon dostanem sklá zadarmo a rám 50% zlave? či som to zle pochopila? a mám mínus 2 takže sa to na to vzťahuje?

Michal Hunčík

Dobrý deň.Pochopila ste to správne.S pozdravom

nika

aj mna by zaujimalo ci je mozne uplatnit aj bez nakupu novych ramov

Michal Hunčík

Kúpa rámu na mieste je podmienkou.

Maria Frolkovicova

PRECO NIE AJ VTRNAVE JETO NAJBLIZSIE ku klientovy dakujem inak to pre mna nema vyznam.a zaplatila som

Mária

V Trnave nemáme pobočku,je nám lúto.

Lýdia Kunecová

dobrý deň, je možné využiť voucher len na nákup dioptrických šošoviek bez nových rámov? Vzťahuje sa voucher na nákup antireflexných šošoviek? aké povrchové úpravy zahrňa voucher? je cena rovnaka aj ked je jedna šošovka plus a druhá minus hoci sú obe do dialky?

Petra Hunčíková - očný optik

Dobrý deň,
odpovedali sme e-mailom.Pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Práve ste offline.
Vaše internetové pripojenie je späť.
Lokalita