Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Rodinná dovolenka s polpenziou na Liptove, až 2 deti do 14 rokov zadarmo

4,3 / 5 Vila Fénix Ružomberok (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Príplatky
Benefity
zuzana

Dobry den. Chcem sa opytat ci mate este nejake volne terminy od 10. augusta? Dakujem

Kacová Erika

Dobrý deň,
najbližší voľný termín je od 15.-17.8. a potom až od 24.-28.8.2014.
S pozdravom

Peter Laborecký

Ako sa ku Vam dostaneme vlakom z Kosic ?
Ako daleko je od Vas Aquapark Besenova ?
Z ruzomberka ku Vam kolko stoji priblizne taxik a kolko do Besenovej ?

Kacová Erika

Dobrý deň,
ku Vile fénix sa môžete dostať nasledovne. Z KE prídete na železničnú stanicu v RK. Z tade k nám prídete buď pešo (cesta zhruba 40 min.) alebo mestskou dopravou ku Kauflandu a odtiaľ budete musieť ísť pešo čo trvá asi 10 min. Pri železničnej stanici stoja aj taxíky ale sú dosť drahé. V prípade, že by ste chceli prísť od stanice taxíkom viem Vám poskytnúť číslo, suma by nemala prekročiť 5€.
Bešeňová je od nás vzdialená 15 km, suma za taxík do tejto vzdialenosti vychádza do 10€.
V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať.
S pozdravom
Kacová Erika

andrea

Tak ten termin 14.8–16.8 mi mozrte prepočítať???

Zlavomat.sk

Ak si zakúpite voucher cez zľavomat zaplatíte 79€. Cena zahŕňa polpenziu a ubytovanie pre 2 dospelé osoby. 2 deti majú pobyt zadarmo, platíte len za polpenziu, v prípade ak o ňu budete mať záujem. Cena polpenzie na 1 osobu/1 dieťa je 11€.
Predbežná cena pobytu na jednu rodinu je 123€. Cenu som počítala aj s polpenziou pre obidve deti.
Ak na mňa máte ešte nejaké otázky neváhajte ma kontaktovať.
S pozdravom
Kacová Erika

andrea

A nejaký termin po 14.8 ????

Kacová Erika

Dobrý deň,

voľné termíny, ktoré by Vám mohli vyhovovať sú od 14.-16.8. alebo potom až od 22.-28.8.2014. Verím, že si z daných termínov vyberiete. Prajem krásny zvyšok večera a ostávam s pozdravom

andrea

Dobry den.chcela by som sa.infotmovat- pobyt pre 2dospely+ 2deti (12 a3r) a 1dospely +2deti (13 a 10r) datum 30.7.2014.....by bol este aktualny? Ak áno poprosim nejaky vypocet.dakujem

Vila Fénix

Dobrý deň,

bohužiaľ termín od 30.7. máme plne obsadený. Pobyt pre 2 rodiny by u nás bol možný až od 5.8.-8.8.2014. V prí­pade, že by Vám tento termín vyhovoval neváhajte ma kontaktovať.

Prajem Vám krásny deň.

Martina

prosim info ked chcem pobyt pre mňa a moju dcérku treba aj tak 1kupon vsak neda sa to nejako bez flase vina zlacniet? kedze to je pre 2dospelych a dieta?dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Martina,

cena za voucher je fixná 79 eur. 2 deti na prísteľke sú len ako bonus. Môžete si ich vziať so sebou alebo nie.

Mgr. Katarína Čipčalová

Dobrý deň, prosím Vás koľko by sme zaplatili za pobyt celkovo 2 dospelí – z toho ja mám zťp s doprovodom, a 3 deti – 11, 8, a 5 rokov – 31. júl bude mať 6 rokov. Ďakujem a prajem príjemný deň.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Katarína,

Kupón zahŕňa:

2 x ubytovanie pre 2 osoby
2 x bufetové raňajky pre 2 osoby
2 x večera pre 2 osoby
2 deti do 13,99 rokov ubytovanie na prístelke zdarma
fľaša vína
Liptov card

2 deti do 13,99 rokov ubytovanie na prístelke zdarma.
Doplatok: Polpenzia za dieťa do 13,99 r 11€/deň.
Tretia osoba doplatok 20€/noc s polpenziou.

Celková suma: 79 euro za voucher + 3 × 11 euro za polpenziu pre jedno dieťa

Lenka

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, keď chcem kúpiť pobyt pre 2 dospelé osoby a dve deti do 12 rokov ako darček, ale chcem deťom priplatiť aj polpenziu, ako by som to mohla urobiť…keďže je to darček…

Andreidesova (manager)

Dobrý deň,
v tomto prípade mi prosím pošlite mail s číslom vouchera a ja my Vám môžeme vystaviť predfaktúru k tomuto voucheru na polpenziu, ktorú môžete uhradiť prevodom na účet.

Zuzana Lapšanská

Dobrý den, chem sa spytat, ak si zakupim dva 3-dnove poukazy, tak ziskavam 6 dni…cize 5 noci? A este sa chcem informovat na august mate este volne terminy? dakujem..-)

Zlavomat.sk

Dobrý deň Zuzana,

pri zakúpení dvoch poukazov bude pobyt trvať 5 dní a 4 noci, pretože termíny sa prekrývajú. V auguste majú ešte veľa voľných termínov, stačí kontaktovať hotel a vybrať si jeden konkrétny.

juraj

Dobrý deň, máme 2 ročného chlapčeka a chcel by som sa op. či disponujete detským kútikom, alebo iným zábavným prostriedkom pre deti. Ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Juraj,

v hoteli sa nachádza aj detský kútik.

Andy

Dobrý deň,
sme 2 dospelí a 2 deti 8 a 11r. ako by to bolo ak by sme chceli aj polpenziu? 79 + 44€ ? a keby sme chceli pobyt nie na 3 dni/2 noci ale 4 dni/3 noci?Chceli by sme takto prísť viacerí jednalo by sa takto o 5 izieb -pobytov

Andreidesova (manager)

Dobrý deň,
polpenzia pre deti je 11 eur/deň, v prípade, že by ste mali záujem o polovičnú porciu je to 70% z ceny. V prípade trojdňového pobytu vychádza polpenzia 22 eur/os./deň. Pobyt sa samozrejme dá predĺžiť aj o jeden deň. Stačí to poslať do emailu aj s konkrétnym termínom, o ktorý by ste mali záujem, my Vám zistíme obsadenosť v danom termíne a na základe nášho potvrdenia o dostupnosti ubytovania si môžete zakúpiť zľavový voucher. Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky, neváhajte ma kontaktovať, buď tu v diskusii, alebo emailom na adresu info@vilafenix.sk

Peter Fedor

Platia zlavy aj pre cudzincov? Ja žijem v Nemecku, tak preto táto otázka. Za odpoved Vím predom dakujem. Zdrví Vás

Andreidesová (manager)

Dobrý večer,
zľavy platia pre každého zákazníka, ktorý si zakúpi voucher na pobyt, samozrejme aj pre zahraničných návštevníkov.

Zuzana

Takže či tomu dobre rozumiem za prístelku na 3 dni je 33 eur a k tomu ešte polpenzia 33 eur pre jedno dieťa tak pre dve deti polpenzia 66 eur na tri dni. Ďakujem.

Andreidesová

Dobrý večer, náš zľavomatový pobyt je 3-dňový, čiže na 2 noci, prístelka na celý pobyt je 22eur pre 1 osobu a polpenzia k pobytu vychádza takisto 22 eur, keďže pobyt začína večerou a končí raňajkami, znamená to 2 krát kompletná polpenzia.

Roman

ak sme rodina 2 dospelí a 3 deti
13,11 s 5 r. ?

Andreidesová (manager)

Dobrý deň,
dve deti na prístelke sú k pobytu zdarma a každá ďalšia osoba platí doplatok za ubytovanie v hodnote 11eur/noc.

Zuzana

Dobrý deň, sme päť členná rodina deti 12, 13 rokov a jedno dieťa má 16 rokov ako to bude s platením, ubytovaním a stravou ďakujem vopred.

Andreidesová (manager)

Dobrý deň, dve deti do 15 rokov sú na prístelke zdarma. Za ďalšie dieťa na pristelke sa platí doplatok v sume 11eur/noc. Doplatok za polpenziu pre deti v prípade záujmu je 11 eur/deň/osoba.

Natalia

Dobry den.Chcela by som sa spytat,ci je u Vas mozny pobyt aj so skoro rocnym dietatom?Mate tam aj nejaku kuchynku alebo chladnicku?dakujem

Simona Andreidesová (manager)

Dobrý deň,
samozrejme je u nás možný pobyt aj s malým dieťatkom. Bohužiaľ nedisponujeme izbami s kuchynkami, ale náš šéfkuchár Vám veľmi ochotne vyjde v ústrety pri vytváraní stravy pre vaše dieťatko a môže pripraviť špeciálnu stravu, ktorú prinesiete vy podľa Vašich pokynov :) Čo sa týka chladničky, môžeme ju zabezpečiť na požiadanie.

Katka Pavlikova

Prosim Vas a keby sme chceli ist manzel ja a dcera styri roky na dlhsie tak si mozme zakupit dva kupony ?kolko by to stalo ?dakujeme

Andreidesová (manager)

Dobrý deň pani Pavlíková, samoyrejme môžete si zakúpiť viacero kupónov na predĺženie pobytu. Cena trojdňového pobytu pre dve osoby s polpenziou je 79 eur, dieťa na prístelke zdarma. Ak si zakúpite ďalší kupón a predĺžite si pobyt, cena ďalšieho pobytu ostáva nezmenená, čiže 6 dňový pobyt pre dve osoby s polpenziou a dieťatom na prístelke zdarma je 158 eur.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore