Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

IPL trvalé odstránenie chĺpkov rôzných častí tela

4,7 / 5 Golden Tan Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Barbora

Dobrý deň chcem sa spýtať koľko sedení treba na trvalé odstránenie chĺpkov nad perou a koľko na brade?Ďakujem pekne

Štúdio GoldenTan, Petržalka

Dobrý deň, ďakujeme Vám za Váš príspevok. Na všetky oblasti tela platí rovnaký počet sedení, čiže 6–8 sedení raz za 6–8 týždňov. Ale všetko závisí podľa chĺpkov. Čím sú tmavšie chĺpky tým to ide rýchlejšie preč. Akonáhle sú svetlé alebo šedivé tak tie chĺpky s IPL svetlom neodstránime.

Miroslava Čechovičová

Dobrý deň, chcem sa informovať, že koľko sedení je treba na podpazušie? Ďakujem za info

Štúdio GoldenTan, Petržalka

Dobrý večer, ďakujeme Vám za Vašu otázku.Potrebné je 6–8 sedení raz za 6 týždňov. Ak by ste mali akékoľvek otázky kontaktujte nás mailom petrzalka@goldentan.sk alebo na tel. čísle: 0948 247 414. Te­šíme sa na Vašu návštevu. :)

Mona

Dobry den, je mozne si zakupit viac voucherov a nasledne pozivat dlhsiu dobu pre opakovane navstevy? Nema posobenie IPL svetla neziaduce ucinky, napr. na lymaticky system? Dakujem.

Štúdio GoldenTan, Petržalka

Dobrý večer,
áno, samozrejme je možné si zakúpiť viac voucherov a následne používať dlhšiu dobu pre opakované návštevy, maximálny počet voucherov na jednu osobu 50 ks. IPL svetlo by nemalo mať nežiadúce účiny na lymfatický systém, odporúča sa dodržiavať cyklus raz za 6–8 týždňov.
Tešíme sa na Vás :)

Lenka

Dobry vecer, chcem sa spytat ci pred absolvovanim procedury je potrebne nechat narast chlpky? A keby som mala zaujem o bikiny a podpazusie ci je mozne oboje absolvovat naraz? Dakujem Lenka

Štúdio Golden Tan

Dobrý večer,
ďakujeme Vám za Váš dotaz :) 2 dni pred procedúrou sa treba oholiť alebo si tie miesta skrátiť aby chĺpky aspoň trošku vykúkali. Samozrejme sa dá absolvovať viac oblastí na tele naraz. Aj celé telo :) stačí sa objednať a povedať aké oblasti na tele budete chcieť odstrániť a my Vám taký čas rezervujeme. Bikiny a podpazušie trvajú cca 20–30 minút. Ak by ste mali akékoľvek otázky kontaktujte nás mailom alebo na tel. čísle: 0948 247 414. Te­šíme sa na Vašu návštevu. S pozdravom Štúdio GoldenTan, Petržalka.

andrea

ak sa možem opytať robite te to aj mimo Bratislavy ja som zo stredneho slovenska a mala by som zaujem.

Zlavomat.sk

Pekný deň Andrea, tento salón sa nachádza v Bratislave. Túto službu však určite vykonávajú aj iné salóny. Skúste si u nás v ponuke zvoliť ako mesto Banskú Bystricu, Žilinu či Trenčín a nájdete tam takéto ponuky.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore