Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Grilovaný stredomorský platýz s prílohou a polievkou

3,9 / 5 NORDSEE (4 pobočky) Bratislava - Ružinov  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Andy

Ja mám (z Auparku) práve opačnú skúsenosť ako Michal – zemiaky boli hrozné, ryba bola celkom fajn, z ponuky bola najchutnejšia polievka, len škoda, že obsluha ju nakladala ako poslednú – a aj tak bola dosť studená. Kým nám naložili 4 polievky, vychladlo aj hlavné jedlo.

NORDSEE

Dobrý deň Andy. Kľudne si môžete povedať v akom poradí chcete konzumovať jedlo zo zľavy resp. dať si najprv polievku a potom pre druhe si prísť, aby ste to mal teplé.

Michal

Dobry den,

vcera som si uplatnil kupon v Poluse, co sa tyka polievky ta bola vyborna a nemam ziadne namietky ale griovany platyz bol velmi zlej kvalite nevonal vobec dobre a chut bola tiez velmi zla ako keby ryba zila v bahnitej vode, mali sme kupony dvaja a zhodli sme sa na tom ze ryba je velmi zla a rybu sme ani nejedli, inak zemiaky boli fajn :)

Zlavomat.sk

Dobrý deň Michal. Ďakujeme za Váš príspevok. Pôjdem teda kvôli tým zemiakom:)

Zakaznik

Dobry den,

v Avione som videl ludi s kuponmi a bez kuponou kupovat grilovany platyz. Ludia z kuponmi dostavali polovicnu porciu platyza oproti ludom, ktory platili hotovostou. Ludia z hotovostou dostali platyz z pultu z jedlom, ludia z kuponom cakali na dogrilovanie mensej porcie priamo z platne. Taktiez rozdiel je v omacke, ludia platiaci hotovostou dostavaju lepsiu omacku. Domnievam sa, ze nejde o zlavu ale predaj inej zostavy jedla a teda celel toto je pasca na zakaznika

NORDSEE

Dobrý deň Zákazník.
v ponuke NORDSEE máme platýza grilovaného 180–220g s prílohou a omáčkou v cene 8,20 eur a potom menu grilovaný platýz 100–120g s malou mrkvovo-zázvorovou polievkou v cene 6,90 eur. A toto menu si môžu zákazníci kúpiť prostredníctvom zlavomatu za 4,10 eur, čiže zákazník ukrátený nebude. Čo sa týka omáčok, môže si zvoliť či už kokteilovú, kôprovú, cesnakovú, remuladu… Nie je špecifikovaná.

Pekný deň

Júlia Hanidžiarová

Dobrý deň,
je možné si dať jedlo aj zabaliť a vziať so sebou?

Zlavomat.sk (Mária Čulenová)

Dobrý deň Júlia,
je možnosť dať si jedlo zabaliť do obalu za príplatok 0,10 € – polievka a 0,35 € – jedlo.
Prajem Vám príjemný deň.

Mária Mojzesová

Mam zakernu otazku, som celiaticka, v Poluse do Nordsee chodim pravidelne sa stravovat a vzdy mi vysli v ustrety. Moja otazka znie, ci je tato polievka v ponuke bezlepkova?

Zlavomat.sk (Mária Čulenová)

Dobrý deň Mária,
ponúkaná mrkvovo-zázvorová polievka môže obsahovať stopy lepku a vajec, z tohto dôvodu pre Vás asi nebude vhodnou voľbou.
Želám Vám pekný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore