Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Preneste si úver do ZUNO a REFINANCUJTE s úrokom 6,9 % ročne

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Martin

aky ma vyznam kupovat si kupon, ked zuno ponuka toto priamo na svojej webstranke?
nie je to zbytocny medzikrok?

ZUNO

Dobrý deň, máte pravdu, ZUNO ponúka refinancovanie aj cez svoju webstránku, avšak úrok 6,9% dostanete v prípade ak Váš starý úver je do výšky 11,49% p.a. T.j. ak mate starý uver s urokom 13%, za normalnych okolnosti dostanete v ZUNO urok 9,9% p.a. S kuponom zo Zlavomatu vsak dostanete 6,9% p.a.

Sany

chcem sa opýtať ak mam kreditnu kartu plus uver v banke mozem pouzit na konkretne uvery tuto zlavu ?

ZUNO

Dobrý deň, v rámci akcie je možné refinancovať aj kreditnu kartu spolu so starým úverom. Úroková sadzba sa prideluje na základe sumy, kde zostáva najviac splatiť. Ak je to na starom úvere, ktorého úroková sadzba je do 13% p.a, v tom prípade dostanete v ZUNO úrokovú sadzbu 6,9% p.a.

daniela

dobrý deň, prečo sa mi nedajú vpisovať čísla do kalkulačky? nefunguje mi to ani na stránke zuno… inak mi číslice normálne fungujú, ďakujem, daniela

ZUNO

Dobrý deň, tento problém u nás neregistrujeme, v tomto prípade prosím kontaktujte naše kontaktné centrum. +421 2 456 99 999

Matúš

Ak mám na svojom úvere úrokovú sadbzu 13,9% ročne nemôžem ju refinancovať? druhý úver mám s úrokom 12,9. Ďakujem

ZUNO

Dobrý deň, v tomto prípade sa orientujeme podľa toho, na ktorom úvere zostáva najviac splatiť. Ak je to na úvere s úrokovou sadzbou 12,9%, v tom prípade dostanete v ZUNO 6,9%. Ak je to na úvere s úrokovou sadzbou 13,9% tak budete posudzovaný podľa štandardných podmienok a v ZUNO dostanete úrokovú sadzbu 9,9%.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore