Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Ručne vyrábané matrace pre vašich psíkov

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Zlavomat.sk

Dobry den,

poprosim radu – bude amstaffovi s vyskou v kohutiku 50cm stacit rozmer 70×55 alebo odporucate vacsi??? Nie je problem s peniazkami, ale s miestom v byte ;)

Michal Kamenicky - STELTA.com

Dobrý den, omlouvám se za pozdní odpověď, ale nedostali jsem notifikaci o nové zprávě v diskuzi – k Vašemu dotazu: Pro amstaffa je Ancona malá, pitbull na fotce má pod sebou Modenu a to je tak akorát. Doporučil bych tedy modenu.

Jana Zilcayova

dobry den, chcela by som matrac rozmerov 160×100, akym sposobom si to mam objednat?

Michal Kamenicky - STELTA.com

Dobrý den,
objednáte jednoduše, rozklikněte zelené políčko napravo. Vyberte si barvu a rozměr. Jakmile proběhne platba, zašle Vám Zlavomat kód voucheru, který uplatníte takto:

Tovar si objednáte e-mailom na info@stelta.com.

Do textu uveďte fakturačnú a dodaciu adresu, kontaktný telefón (pre dopravnú spoločnosť), vybraný variant a kód zakúpeného voucheru.

Zlavomat.sk

Pekný deň pani Zilcayova.
Kliknete na zelené políčko kúpiť za. Vyberiete si z ponuky (vami udaný rozmer presne ale v ponuke nie je). Zadáte email, na ktorý vám potom príde voucher. Vyberiete počet kusov voucherov, spôsob platby – platbu kartou alebo bankový prevod. Pri bankovom prevode môžete ísť osobne do banky ČSOB a zadať jednorázový prevod. To nám prídu peniaze ešte dnes a pošleme vám voucher. Alebo zadáte platbu internet bankingom. Na platbu kartou potrebujete kartu, ktorá má 3 čísla v rámčeku zo zadnej strany, inak sa ňou platiť nedá. Pri platbe bankovým prevodom je potrebné zadať číslo mobilného telefónu bez nuly na začiatku. Potom príde overovací kód a ten keď správne zadáte, zobrazia sa Vám platobné údaje. S nimi následne idete do banky ČSOB a zadávate jednorázový vklad v hotovosti alebo teda vykonáte platbu cez internet banking. Následne po pripísaní peňazí na účet zľavomat-u Vám bude odoslaný voucher, ktorý si musíte uplatniť u nášho partnera. Spôsob uplatnenia voucheru je napísaný pri každej ponuke alebo aj priamo na vouchery.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore