Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Plastická operácia horných alebo dolných viečok

4,8 / 5 Eve Clinic Bratislava Bratislava - Petržalka  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Sylvia

dobry deň, mam kredity je možne ich využiť na tuto zlavu?

Zlavomat.sk

Pekné ráno Sylvia. Samozrejme kredity môžete na túto zľavu využiť.

Dagmar

Dobry deň, chcem sa opýtať ako rýchlo po tomto zákroku zmizne jazvička pripadne opuchy…koľko trvá kým je žena úplne ok? Dakujem

Esthetic Centrum

Zdravím.
Opuchy by Vám mali do týždňa . Doba hojenia je individuálna, takže opuch môže opadnúť aj skôr aj skôr . Do bežného života sa tak môžte zaradiť po týždni . Jazvy sa potom približne hoja ešte týždeň.
Pekný deň

Gitka

Dobrý deň.Pracujem v Rakúsku v 2týždň. intervaloch,ži­aľ,dopredu neviem,kedy pracujem,pretože moja práca sa odvíja od zdr.stavu acienta,hlavne od dlžky jeho hospitalizácie.Rada by som podstúpila bleferoplastiku ako môj darček sebe k májovým narodeninám.Pro­sím,poradíte mi,ako na to?

Dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Gitka.
Kliknete na zelené políčko kúpiť za. Vyberiete si z ponuky. Zadáte email, na ktorý vám potom príde voucher. Vyberiete počet kusov voucherov, spôsob platby – platbu kartou alebo bankový prevod. Pri bankovom prevode môžete ísť osobne do banky ČSOB a zadať jednorázový prevod. To nám prídu peniaze ešte dnes a pošleme vám voucher. Alebo zadáte platbu internet bankingom. Na platbu kartou potrebujete kartu, ktorá má 3 čísla v rámčeku zo zadnej strany, inak sa ňou platiť nedá. Pri platbe bankovým prevodom je potrebné zadať číslo mobilného telefónu bez nuly na začiatku. Potom príde overovací kód a ten keď správne zadáte, zobrazia sa Vám platobné údaje. S nimi následne idete do banky ČSOB a zadávate jednorázový vklad v hotovosti alebo teda vykonáte platbu cez internet banking. Následne po pripísaní peňazí na účet zľavomat-u Vám bude odoslaný voucher, ktorý si musíte uplatniť u nášho partnera. Spôsob uplatnenia voucheru je napísaný pri každej ponuke alebo aj priamo na vouchery.

Esthetic Centrum

Dobrý deň pani Gitka,
stačí ak sa u nás tesne pred príchodom domov telefonicky objednáte na konzultáciu na ktorej dohodneme ďalšie podrobnosti. Verím, že dospejeme k Vašej spokojnosti.

Prajeme pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore