Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Ročné predplatné PC Revue!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Marianna

Dobrý deň,

mala by som záujem o predplatné PC Revue od augusta 2014 do júla 2015, je to možné? Ak áno, uvádzam Vám to v objednávacom e-maili spolu s číslom vouchera?

Redakcia PC REVUE

Dobrý deň.
Ano, je to možné. Poprosím Vás uviesť túto informáciu v objednávke, ktorú nám pošlete s číslom vouchera, ako píšete vyššie.
Vďaka.

Liana

toto nie je otázka – len ďakujem pani Urbancovej za super info ! :-D

Liana

Dobrý deň, ak si objednám elektronickú verziu, bude viazaná iba na jeden konkrétny počítač ? Som pripojená striedavo na rôznych.

Monika Urbanec

Dobry den,
samozrejme, ze nie. Mozete sa pripojovat z roznych pc. Prihlasovat sa budete s menom a heslom, ktore si pri registracii zadate. Pristup k tabletovej verzii mozete vyuzivat z piatich roznych zariadeni.

Nada Mudrakova

Dobry den,
Na tento rok uz mame zaplatene predplatne a aj dostavame PC Revue, mozem si to objednat teraz uz na rok 2015 spolu 12 cisel? tiez ma to bude stat 15,90 eur? Dakujem za odpoved.

Monika Urbanec

Dobry den, ano samozrejme mozete. Predpokladam, ze mate teraz uhradene predplatne do 12/2014, nove predplatne Vam v tomto pripade bude zaevidovane od 01/2015 do 12/2015, pre istotu to vsak v systeme skontrolujeme. Ak si zakupite predplatne (printove predplatne cez zlavomat – 18,90 eur) poslite nam prosim Vasu adresu a cislo vouchera na predplatne@pcrevue.sk. Dakujeme.

Pipo Slovan

S tym predplatnym by to zaujimalo aj mna. Tiez mi konci ku koncu roka, mohol by som si ho prostrednictvom tohto kuponu predlzit tristvrte roka dopredu? :)

Monika Urbanec

Dobry den, ano je to mozne. Ak si kupite predplatne, prosim poslite nam na mail: predplatne@pcrevue.sk Vase kontaktne udaje a kod voucheru. My overime v systeme do kedy mate momentalne uhradene predplatne a nove predplatne Vam nastavime tak aby Vam nadvazovalo.

Tomas

Ak uz som predplatitelom (predplatne trva niekedy do konca roku), da sa pomocou tohto kuponu predlzit predplatne na dalsi rok ?

Monika Urbanec

Dobry den, ano samozrejme. V systeme skontrolujeme do kedy mate predplatne PC REVUE teraz uhradene. Nove predplatne Vam nastavime tak aby Vam predplatne nadvazovalo.

Jozef

Dobry den, po zaplateni predplatneho a doruceni voucheru mi mozete vystavit doklad o zaplateni do uctovnictva?
Dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Jozef.
Potvrdenie o prijatí platby si môžete stiahnuť zo svojho profilu na zlavomat.sk.

Všetko najlepšie k meninám.

Zuzana

Dobry den,

tych 12 cisel znamena ze ked si teraz objednam predplatne tak dostanem cisla za tento rok (1–12) alebo od apriloveho cisla do apriloveho buduci rok?
Dakujem

Monika Urbanec

Dobry den prajem,
predplatne Vam mozme zaevidovat od dalsieho cisla, cize v tom pripade by bolo predplatne na obdobie od 04/2014 do 03/2015 – 12 cisiel.
Alebo Vam mozme doposlat uz vydane cisla 1–3/2014 a dalsie by Vam boli dorucovane kazdy mesiac distribuciou – predplatne na obdobie od 01/2014 do 12/2014. Je na Vas ako sa rozhodnete.
Pekny den

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore