Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Oxygenesis – znovuzrodenie pre telo i dušu

4,6 / 5 Inštitút Estetickej Medicíny Pezinok  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Sandra

Dobry vecer,

chcela by som vediet ci by dany zakrok bol ucinny v boji na odstranenie jazviciek po akne? Stacili by tie 4 osetrenie na viditelne vysledky?
dakujem

Pallová

nie, jazvicky sa liecia radikalnejsimi zakrokmi ako je resurf M22, pozrite na www.iem.sk. Kyslikove osetrenie oxygenesis je dermatokozmeticke osetrenie, ktore pracuje v povrchovych vrstvach koze, to znamena ze zbrusuje jazvicky povrchovo, ale hlavne sluzi na vyzivu a skvalitnenie pleti. dolezite v akom rozsahu sa jazvicky na pleti nachadzaju, ako su stare a akej hlbky. pre porovnanie 30× oxygenesis= 1× resurf M22.

Adriana

Dobry den, tie 4 procedury su povinne ? Resp. nedali by sa aplikovat 1× mesacne, nakolko nie som z blizkeho okolia…a da sa v den procedury vyuzit aj kupon na botuloxin v oblasti cela ?
Dakujem za odpoved.

Pallová

mozme medzery medzi aplikaciami natiahnut na jeden az tri tyzdne, proces rozjasnenia a vyzivy pokozky vsak bude nastupovat pomalsie, botulotoxin mozme aplikovat v rovnaky de, po ukonceni procedury oxygenesis..

Pallová

rovnaky den..

Hana

Dobry den, rada by som si zakupila 4 kupony. Platnost kuponov je 3 mesiace a osetrenie sa ma vykonavat raz za mesiac. Teda je mi zbytocne kupovat 4 kupony?

Dakujem

Pallova

Osetrenie sa vykonava 1× za ryzden, to znamena jura 4 osetreni trva mesiac.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore