Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Slnečné Albánsko na 8 dní aj s polpenziou

4,2 / 5 WALDTOUR CK Malá Fatra (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Jozef Tancsak

Dobrý deň, chcem sa spýtať, ak by som cestovala ja ako jedna dospelá osoba spolu so 14 ročnou dcérou, či mi stačí zakúpiť 1 voucher a za dcéru zaplatím na mieste cenu za dieťa do 15 rokov. Ďakujem Lívia

Hegerova

Pristelok vsade v hoteloch je vzdy 3 alebo 4 lozko.
Ak chcete uplatnit zlavu na dieta do 14 rokov je potrebne obsadit dvojlozkovu izbu 2 osobami a dieta cestuje so zlavou na pristelke. Vo vasom pripade sa neda uplatnit zlava, kedze chcete obsadit dvojlozkovu izbu a nie 2+1. Odporucame vziat dalsiu dospelu osobu.

Eva

Dobrý deň!
Chcela by som sa opýtaťa poradiť, či je v rámci individuálnej dopravy možnosť leteckej dopravy, trasu letov – či je niekde v blízkosti letoviska letisko, v prípade že áno aké sú možnosti dopraviť sa do hotela, cenové relácie, aspom orientačne.
Ďakujem

Hegerova

Letisko Matky Terezy v Tirane je asi 45 min jazdy taxikom.Cena cca 15 eur z Durresu do Tirany na letisko. Da sa zjednavat. My letenky nezabezpecujeme. Len individualne.

anton

Cena je ako ponuka? a ako platba,ake podmienky zdraví Anton

Zlavomat.sk

Pekný deň Anton. Mohli by ste nám priblížiť vaše otázky? Cena je uvedená hneď hore v ponuke. Keď si kliknete na položku kúpiť za uvidíte varianty s dátumami a taktiež ich ceny. Doplatky sú uvedené nižšie v ponuke pri vete ako uplatniť zľavu. Voucher sa dá zakúpiť nasledovným spôsobom:
kliknete na zelené políčko kúpiť za. Vyberiete si z ponuky. Zadáte email, na ktorý vám potom príde voucher. Vyberiete počet kusov voucherov, spôsob platby – platbu kartou alebo bankový prevod. Pri bankovom prevode môžete ísť osobne do banky ČSOB a zadať jednorázový prevod. To nám prídu peniaze ešte dnes a pošleme vám voucher. Alebo zadáte platbu internet bankingom. Na platbu kartou potrebujete kartu, ktorá má 3 čísla v rámčeku zo zadnej strany, inak sa ňou platiť nedá. Pri platbe bankovým prevodom je potrebné zadať číslo mobilného telefónu bez nuly na začiatku. Potom príde overovací kód a ten keď správne zadáte, zobrazia sa Vám platobné údaje. S nimi následne idete do banky ČSOB a zadávate jednorázový vklad v hotovosti alebo teda vykonáte platbu cez internet banking. Následne po pripísaní peňazí na účet zľavomat-u Vám bude odoslaný voucher, ktorý si musíte uplatniť u nášho partnera. Spôsob uplatnenia voucheru je napísaný pri každej ponuke alebo aj priamo na vouchery.

Anton

Dobry den, chceme využiť pobyt do Albánska v termíne 20.6.je ešte volno, ako je to s parkovaním, je strážené . Ďakujem. Anton

Hegerova

Ano, parking ma hotel pre svojich klientov zabezpeceny zdarma.

Maroš Majba

Zdravím, tie fotky čo sú tu uvedené sú ilustračné,však? Lebo v meste som taký hotel nevidel… A prečo je tu uvedený výlet do Gjirokastër, keď z tohto mesta ho bez vlastnej dopravy tam a späť nestihnete za jeden deň a na vlastnom aute len tak tak…(aj keď toto mesto naozaj stojí za vzhladnutie)?

Hegerova

Samozrejme ze tie fotky su skutocne. Ak ste taky hotel nevidel neznamena, že neexistuje. A tie co ste videl vy, neznamena, ze my by sme ich chceli predavat nasim klientom. Albansko sme navstivili vela krat a videli desiatky hotelov, ale v skutocnosti je ich tam tisice…
Uvadzame moznosti vyletov ak spravne citate. Klienti si sami na mieste vyberu destinaciu o ktoru maju zaujem. Samozrejme, ze do Gjirokastra je blizko z Vlory, ale daleko z Durresu. Nikde sa nepise, ze ten vylet je jednodnovy. Klienti cestuju aj vlastnou dopravou a ubytovanie im zabezpecujeme tak, aby cast dovolenky stravili v Durres a cas na juhu. Takze ak maju zaujem navstivit Gjirokaster, vyberu si pobyt aby to zvladli aj casovo. Vieme im poradit, mame s tym 19 rocne skusenosti.

Boris

Dobry den, chcem sa opytat cez ake staty ide autobus (popripade ci sa ide aj trajektom), kolko cca trva cesta a ci je potrebny pas alebo staci op.
Vopred dakujem za odpoved. Pekny den.

Hegerova

Dobry den. Trasa je planovana cez MR, Chorvatsko, BIH(kratky usek), ČH-trajekt cez Kotor 12min s nalodenim a vylodenim) do Albanska. Je to na km dlhsia trasa, ale rychlejsia. Cesta trva (uz sme to pisali) autobusom od hranic 21–22 hod., vlastnou dopravou podstatne menej. Staci OP.

Eva

Ubytovanie je možné zabezpečiť aj pre 3 dospelé osoby a 1 dieťa na jednej rodinnej izbe?
Alebo sú to len dvojlôžkové izby.
Ďakujem

Hegerova

Ano su možne aj 2+2 izby, kde sa daju ubytovat 3 dospele osoby a dieta. Je ich vsak malo a treba vzdy doziadat.

Maria Dudasova

ako dlho trvá cesta autobusom?

Hegerova

Od hranic 21–22 hod. podľa zjazdnosti ciest. Cesta cez Chorvátsko je dlhsia ale priama a vyhýbame sa colniciam v Srbsku a Macedónii, kde su viachodinové prestoje.

Barbara Košíková

Dobrý deň,chcela by som sa spýtať keď si kúpim kupón a chcela by som aj dopravu treba to pri uplatňovaní kupónu nahlásiť a doplatiť priamo v CK či ako??

Hegerova

Ano. Treba najskor zavolat do CK, ci su volne miesta na dopravu a zarezervovat si ju na 24 hod. Nasledne si zakupit kupony v zlavomate a obratom zalat do CK. Pracovnicka vam vypise zmluvu o obstrani zajazdu a zajazd mate vybaveny komplet.

Hegerova

Ano. Treba najskor zavolat do CK, ci su volne miesta na dopravu a zarezervovat si ju na 24 hod. Nasledne si zakupit kupony v zlavomate a obratom zalat do CK. Pracovnicka vam vypise zmluvu o obstrani zajazdu a zajazd mate vybaveny komplet.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore