Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Kupón v hodnote 20 € na dioptrické okuliare

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Michaela

dobrý deň, zakúpila som si kupon a vybrala som si ram na dioptrické okuliare zn. ray ban v optike v apollo business centre II, ktorá patrí do siete optika siloe. Táto predajňa je uvedená aj v zozname predajní, ktoré sa zobrazia v ponuke po kliknutí na odkaz uvedený v ponuke. V optike mi však povedali, ze kupon si nemozem uplatnit, ze na ramy zn.rayban sa zlava nevztahuje. Priamo v ponuke sa však uvádza, že zľava sa vzťahuje aj na ramy zn. rayban. Môžete mi prosím povedať prečo mi nechcú uplatniť zľavu a kupon akceptovať? dakujem.

Optika Siloe

Dobrý deň Michaela, kupón môžete uplatniť v ktorejkoľvek predajni Optika Siloe. V Apollo Business Centre v Bratislave ste navštívili Ray-Ban Shop, ktorý má jedinečný sortiment okuliarov Ray-Ban a kupón sa na tento sortiment nevzťahuje. Ospravedlňujeme sa za vzniknuté nedorozumenie. V prípade, že by ste si z ponuky v Optika Siloe nevybrali, kupón môžete do 7 dní vrátiť a suma, ktorú ste zaplatili Vám bude refundovaná.

Michaela

Dobrý deň, prosím Vás, je možné využiť zľavu, ak už mám rám na okuliare zakúpený a mám záujem už len o sklá ? Ďakujem

Optika Siloe

Dobrý deň Michaela, ide o ponuku na okuliarové rámy. Kupón sa vzťahuje na nákup dioptrických okuliarov a súčasťou ponuky je nárok na dioptrické sklá a vyšetrenie zraku zadarmo. Samostatne na sklá sa kupón nevzťahuje. Ak potrebujete iba výmenu skiel, informujte sa prosím priamo, na Vám najbližšej prevádzke Optika Siloe, kde Vám naši optici radi odborne poradia s výberom. Prajeme pekný deň.

Zuzana

Dobrý deň!
Išlo totiž o to,že keď som sa pozerala na mapu,kde sú predajne,tak tam Spišská Nová Ves nebola zaznamenaná a Košice sú-košický kraj.Pre mňa aj SNV je ďaleko.Ďakujem Vám za Vašu odpoveď.

Barbora

Dobrý deň, v cene dioptrické sklá zadarmo možu byť zahrnuté aj cylindre?

Optika Siloe

Dobrý deň Barbora,
ďakujeme za otázku. Ponuka sa vzťahuje aj na cylindre v hodnote do -/+ 2. Skúste kontaktovať priamo predajňu aj telefonicky, kde Vám poradia presne podľa Vašich hodnôt dioptrií.
Prajeme pekný deň.

Zuzana

V prešovskom kraji ani jedna predajňa?

Optika Siloe

Dobrý deň Zuzana, bohužiaľ zatiaľ máme na Východnom Slovensku predajne iba v Košiciach a v Spišskej Novej Vsi. Prajeme pekný deň.

Lisa

Dobry den,
chcela by som sa spytat, ci sa pre mna nejako meni akcia ak mam poukaz na diopricke okuliare od ocneho lekara.
Je na poukaz nejaka zlava na dioptricke skla automaticky?dakujem

Optika Siloe

Dobrý deň Lisa, ďakujeme za otázku. V prípade, že prídete s poukazom od lekára, máte vždy v Optika Siloe nárok na zľavu 10 €. Táto zľava sa však nedá kombinovať so zľavovým kupónom. Zľavový kupón je pre Vás výhodnejší, lebo pri kúpe rámu Vám bude odpočítaná zľava vo výške 15–70% (podľa výberu modelu), získate dioptrické sklá zadarmo a k tomu všetkému ešte ušetríte 20 € vďaka kupónu. Prajeme pekný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore