Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Odstránenie tuku certifikovanou kryolipolýzou

4,1 / 5 Studio Body Slim Bratislava - Petržalka  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Jana

Dobry den, chcem sa opytat ci mozem absolvovat tuto proceduru v oblasti stehien, nakolko v popise sa neodporuca osobam s voperovanym implantatmi ( prsia )…nevyznam sa v tom, este som nikdy nieco taketo neabsolvovala, tak sa radsej pred kupou informujem :) dakujem

Studio Body Slim

Pekný deň Jana, myslia sa tým kovové implantáty.

Maťka

Dobrý deň
Chcela by som sa opýtať ako možem získať poukazy aby som mohla isť na kryolipolýzu?
Nakupujem tu prvý krát a ak by bolo možne chcela by som nakúpiť tolko kuponov aby som mohla isť aj na brucho zadok stehná boky…len neviem ako na to aby som mohla isť na všetko.
Poradite mi??

Zlavomat.sk

Pekné ráno Maťka.
Kliknete na zelené políčko kúpiť za. Vyberiete si z ponuky. Zadáte email, na ktorý vám potom príde voucher. Vyberiete počet kusov voucherov, spôsob platby – platbu kartou alebo bankový prevod. Pri bankovom prevode môžete ísť osobne do banky ČSOB a zadať jednorázový prevod. To nám prídu peniaze ešte dnes a pošleme vám voucher. Alebo zadáte platbu internet bankingom. Na platbu kartou potrebujete kartu, ktorá má 3 čísla v rámčeku zo zadnej strany, inak sa ňou platiť nedá. Pri platbe bankovým prevodom je potrebné zadať číslo mobilného telefónu bez nuly na začiatku. Potom príde overovací kód a ten keď správne zadáte, zobrazia sa Vám platobné údaje. S nimi následne idete do banky ČSOB a zadávate jednorázový vklad v hotovosti alebo teda vykonáte platbu cez internet banking. Následne po pripísaní peňazí na účet zľavomat-u Vám bude odoslaný voucher, ktorý si musíte uplatniť u nášho partnera. Spôsob uplatnenia voucheru je napísaný pri každej ponuke alebo aj priamo na vouchery.
Požadovaný počet kupónov pre určité partie:
brucho 1–2 kupóny
zadok 2 kupóny
vnútorné stehná 2 kupóny
vonkajšie stehná 2 kupóny
boky 2 kupóny
ruky 2 kupóny

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore