Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Marhuľa do záhrady alebo broskyňa do črepníka

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Stanislav Baláž

Ako dlho trvá doručenie stromčekov? Na stredné Slovensko ak to dnes objednám?

STARKL záhradník

Dobrý deň, dovoz rastlín by mal byť do 2 týždňov od zaevidovania objednávky. O presnom termíne Vás bude informovať kuriérska služba.
Príjemný deň

mata

Dobry den,broskyna je z ponuky marhula alebo broskyna,a jablon je z tej ponuky,kde su nektarinky,sliv­ky…cena tej jablone je 11.95 eur.dakujem za odpoved

STARKL záhradník

Dobrý deň, pokiaľ si objednáte zo zľavomatu vouchery aj na stĺpovitú jabloň Polka za 7,95 € aj na broskyňu a zadáte si ich naraz v jednej objednávke, poštovné hradíte len 1×. Ak si chcete doobjednať už k evidovanej objednávke, najlepšie ak nás kontaktujete na zahrada@starkl.sk, aby sme skontrolovali objednávku, či je možné do nej ešte doobjednať. Príjemný deň

mata

Dobry den,chcela by som sa opytat,ako je to s postovnym,ak som si z vasej prvej ponuky objednala broskynu a z druhej zlavovej ponuky jablon- platim raz postovne,alebo ku kazdej ponuke zvlast?

Zlavomat.sk

Pekný deň Mata. Prosím vás z akej ponuky ste si objednali jabloň?

Andrej Slavicek

Dobrý deň ako možem objednať na jedno poštovné Jablon aj broskyne ďakujem

STARKL záhradník

Dobrý deň, pokiaľ máte zakúpené vouchery na jabloň a broskyne, navštívte našu stránku www.starkl.sk, kde si ich objednáte a do kolonky pre poznámky, vypíšete Vaše kódy voucherov. Vo výpise z objednávky budete mať ceny, ktoré uvádzame v katalógu, Vy však budete platiť už len za dovoz rastlín kuriérovi. V prípade stromov je to 5,40 € za celú objednávku.

Janka

Aka je velkost rastliny pri dodavke? A kedy zacne rodit?

STARKL záhradník

Dobrý deň, rastlinky posielame mladé, pri stromčekoch treba rátať, že ich posielame nenarašené z chladiarní. (návody na pestovanie sú automaticky vkladané do balíkov). Stromčeky posielame 1 až 2 ročné, rodia najskôr druhým rokom.

Eva

Na jedno poštovné 5,40 eur koľko môžeme objednať stromčekov? Doručíte to aj do Rakúska a za koľko?

STARKL záhradník

Dobrý deň, jedno poštovné platí na celú objednávku. Žiaľ doručovanie realizujeme len v rámci SR, pokiaľ si želáte objednávku doručiť do Rakúska, musíte si zadať objednávku na www.starkl.at.
Ďakujeme za porozumenie

Silvia Malatinská

Možnosť osobného odberu asi nie je, však?

STARKL záhradník

Dobrý deň
žiaľ nie je možný priamy odber, záhradné centrum máme v Čechách – Čáslav, odtiaľ expedujeme všetky rastlinky priamo na zákazníka kuriérskou službou. Pekný deň

Jozef

Je možný aj osobný odber v Bratislave?

STARKL záhradník

Dobrý deň
Žiaľ priamy odber na SR nie je možný, nakoľko dovoz rastlín je realizovaný z Čiech – Čáslav, kde máme ja záhradné centrum.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore