Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

INDECO – Kupón na zľavu 200 € na vstavanú skriňu s posuvnými dverami

4,4 / 5 INDECO s.r.o. Rimavská Sobota  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
alena

Dobrý deň,

rada som vedela, či je možná montáž aj do ZA.

dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň pani Alena,

samozrejme vám prídu urobiť montáž aj do Žiliny, ale budete musieť rátať s navýšením ceny dopravy, pretože pobočka nášho partnera sa nenachádza v Žiline.

Maria Svidronova

Dobrý deň,
aj napriek búrlivej diskusii, či je to napísané jasne alebo nie, mne sa aj tak zdá tá zľava vyhovujúca. Veď komu sa nepáči, nech nekupuje. Akurát mi nie je jasné, že ak kupón môžem uplatniť len na tých predajniach, ako je to s dopravou – čo ak som z BB a kupón uplatním v RS, ako to bude potom s dopravou? Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň pani Mária,

ďakujeme za Váš príspevok v našej diskusii. V cene kupónu je zahrnutý dovoz aj montáž.

Zuzana Zachová

Dobrý deň,
nedá mi nezapojiť sa do dikusie. P. Slávka má jednoznačne pravdu a nie je fér obhajovať neobhájitelné z Vašej strany. Ak predávate kupón na zľavu v hodnote 200EUR za 50EUR je zľava 150EUR to je absolútne neodškriepiteľné. Takže by sa patrilo uznať fakty a zmeniť nadpis uvádzanej zľavy a poďakovať p. Slávke, že Vás na takúto skutočnosť upozornila, keď sa pri príprave ponuky stala chyba.
S pozdravom Vaša zákazníčka Zuzka

Zlavomat.sk

Pekný deň pani Zachová. Ďakujeme za váš príspevok avšak aj naďalej trváme na tom, že ponuka je napísaná správne a nie je zavádzajúca. Hneď na prvý pohľad je jasné za akú sumu si zákazník zakupuje voucher a taktiež vidí aj akú zľavu za zakúpený voucher dostane. Nikto iný sa na nás neobrátil s takouto reklamáciou či už pri predošlých ponukách alebo pri tejto.

Slávka Špirková

Údaje sú správne jedine ak môžem na jeden výrobok použiť viac kuponov a v tom prípade sa samozrejme ospravedlňujem

Slávka Špirková

Prepáčte, netvrdím že ponúkané výrobky nie sú kvalitné alebo krásne – to určite sú a aj mňa zaujali, ale som ekonómka a nech počítam ako počítam, zľava je v skutočnosti vzhľadom na obmedzenie minimálnej hodnoty nákupu 500 EUR poskytnutá vo výške 150 EUR a nie 200 ako uvádzate a tiež to nie je 75 % ale okolo 40 % – to len tak na okraj. Je tam jasne uvedený príklad, že napr. z hodnoty 501 EUR doplatím 301+hodnota kupónu 50 EUR, takže v skutočnosti zaplatím z hodnoty 501 EUR sumu 351 EUR. Mýlim sa? Ešte raz pekný deň.

Zlavomat.sk

Pani Špirková z ponuky je úplne jasné čo si zákazník zakupuje. Predávame za € kupón s ktorým zákazníci získajú zľavu 200 € na nákup na vstavanú skriňu. Pre nikoho to nemôže byť zavádzajúce ani skreslené. Pekný deň

Slávka Špirková

Vo svojej ponuke udávate skreslené informácie. Pozorne som si prečítala ponuku a stále mi z nej vychádza, že v skutočnosti je zľava nie 200 EUR ale len 150. Myslím si, že by bolo vhodnejšie zadávať v ponuke skutočné údaje, dôležité pri rozhodovaní sa zákazníka. Prajem pekný deň.

Zlavomat.sk

Pekný deň pani Špirková. Predávame kupón v hodnote 200 € za 50 €. To je zľava 75 %. Taktiež nadpis je: Kupón na zľavu 200 € na vstavanú skriňu s posuvnými dverami. Toto sú skutočné údaje ktoré sú v ponuke uvedené a sú správne.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore