Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Klasická, relaxačná alebo olejová masáž celého tela

4,4 / 5 Barbelo beauty clinic Bratislava  (mapa)

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku Barbelo beauty clinic

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

5,0

Veľmi príjemný a ústretový personál. Procedúra je príjemná a dá sa pri nej oddýchnuť pri relaxačnej…

Vargova36
Varianty (1)

Keď to vo vašom vnútri vrie a zo stresu, starostí a napätia sa cítite ako natlakovaný hrniec, ktorý čochvíľa vykypí, najlepšie je na chvíľu vypnúť. Nielen sporák, ktorý prihrieva vaše nervy, ale aj všetko a všetkých okolo. A najlepšia rada znie: ľahnite si na masážny stôl.

Za váš kupón získavate:

  • 50-minútovú masáž podľa výber
  • na výber: klasická masáž, relaxačná masáž alebo olejová masáž

Klasická masáž

Klasická masáž zlepšuje prekrvenie pokožky, podkožia a svalov, pomáha uvoľňovať stuhnuté a bolestivé svaly. Masáž pôsobí nielen na telo, ale aj na psychiku. Zbavuje stresu a uvoľňuje napätie.

Relaxačná masáž

Ide o špecifickú masáž, ktorej hlavnou úlohou je odstránenie bolesti a stuhnutého krku, bolesti hlavy a chrbtice. To pomáha pri zlepšení látkovej výmeny, lepšie pracuje mozog, zrak, upraví sa činnosť srdca, uvoľní sa celá chrbtica, zlepší sa pohybový systém.

Priaznivé účinky masáže

Olejová masáž

Je veľmi vhodná u ľudí, ktorí sú citlivý na bolesť. Je to ľahká dotyková masáž, bezbolestná. Je vhodná aj pre deti. Masáž odstraňuje sa bloky v meridiánoch a na dráhach, cieľom masáže je znova rozprúdiť energiu v organizme. 

Priaznivé účinky masáže

Barbelo beauty clinic vám ponúka len ten najkvalitnejší servis v danom odbore s tradíciou 5 rokov v Bratislave. K dispozícii vám je profesionálny personál a príjemné prostredie. Prednosťou štúdia Barbelo je neustále skvalitňovanie a vylepšovanie ponúkaných služieb. Barbelo beauty clinic nájdete na Nerudovej 9 v Bratislave.

Kontraindikácie

Hore