Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Originálne tričko od FaxCopy

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Robert Skurla

Ako je možne,ked som si objednal tricko s potlacou panske velkost xl a na predajni ma ckalo tričko damske vo velkosti m,samozrejme pre mna uplne nepouzitelne.

Zlavomat.sk

Dobrý deň pán Skurla,

Bude dobré aby ste kontaktovali Faxcopy na email zlava@faxcopy.sk, uviedli im číslo objednávky a oni Vám pomôžu vyriešiť vzniknutý problém.

Prajem pekný deň.

Jana

Dobry den,
je mozne dat na tricko len text? Ci je nutne zaslat nejaky subor s textom, obrazkom ci fotkou? Keby som do objednavky napisala len text aky chcem na tricku, stacilo by to? Alebo ako sa riesia taketo pripady ked chce zakaznik len napis?
Dakujem pekne.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Jana,
Bude dobré aby ste uviedli aj približné rozmery nápisu a jeho rozloženie na tričku. Pre bližšie informácie kontaktujte partnera na zlava@faxcopy.sk.

zuzana

Dobry den,
chcela by som sa spytat, aky je nazov technologie pouzity pri tlaci na bavlnene tricko.
Dakujem,

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, vo väčšine prípadov sa jedná o priamu potlač trička.

Michal

Dobrý deň.
Práve som si zakúpil tento voucher, ale zaujímalo by ma, či je možné niekde poslať obrázok na posúdenie. Ide o to, že mám obrázok 650×650 px a chcel by som ho dať vytlačiť na tričko v čo najväčších rozmeroch (20×20 cm). Vedeli by ste mi ho posúdiť, či to bude možné, alebo aký najväčší rozmer by sa s neho dal dosiahnuť? Ide o čiernobiele logo, takže by to možno nemusel byť až taký problém ako pri farebnej fotografii.

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, požiadavku na posúdenie obrázku môžete poslať na zlava@faxcopy.sk. Pekný deň.

Zuz Ik

Dobry den. Chcela by som si zakupit tento voucher na farebne bavlnene tricko, ale v ponuke 5 cien tam mate iba biele, cierne bavlnene tricko, termotricko, termopolokosela a termotop. Ktore z toho mam zakupit ak by som chcela modre bavlnene tricko?

Dakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, ak chcete farebné tričko, je potrebné zakúpiť si voucher na čierne bavlnené tričko. Farbu trička si následne zvolíte pri samotnej objednávke produktu na našej stránke. Ďakujem.

Zuzana Pappova

1. chcem sa spytat ci je mozna potlac na obe strany tricka, aka by bola cena s voucherom?

2. fotografie su tlacene alebo nazehlovane na tricko?

dakujem

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň,
v cene voucheru je zahrnutá jedna potlač do veľkosti A4. Cena ďalšej potlače závisí od veľkosti a umiestnenia motívu, takisto aj od druhu trička. Na bavlnené tričká, ak to charakter predlohy dovoľuje, používame technológiu priamej potlače materiálu, pri polyesterových tričkách používame technológiu sublimácie, nažehlená časť je na dotyk ale rovnaká ako zvyšná časť trička.
Ďakujem.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore