Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Kompletné očné vyšetrenie

4,5 / 5 Poliklinika Vajnorská Bratislava - Nové Mesto  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
M. Krištofič

Nemám žiadnu otázku, iba chcem upozorniť, že záujemcovia o toto vyšetrenie môžu dopadnúť tak ako ja začiatkom júla tohoto roka, keď som si u pána doktora Ashrafipoura odsedel 1,5 hodiny s rozkvapkanými očami a keďže pán doktor neráčil prísť, tak som nahnevaný odišiel bez výsledkov. Napísal som Vám to aj do môjho hodnotenia, ale asi ho nikto z Vás nečítal, keďže túto službu aj naďalej v Zľavomate ponúkate. Ešte pripájam aj text môjho mailu pánovi doktorovi, na ktorý mi prirodzene doteraz neodpovedal:
Vazeny pan doktor Ashrafipour,
Nepredpokladam, ze ste uz dorazili do ambulancie z Vasho polhodinoveho vyletu, ale dufam, ze si tento mail niekedy precitate.
V prvom rade Vam chcem povedat, ze pri takomto pristupe k pacientom Vam uz mali davno odobrat licenciu na vykonavanie lekarskeho povolania.
No a rad by som vedel, co od Vas dostanem za tych 14,90 €, ktore som Vam zaplatil. Myslim, ze by ste mi mali poslat na tuto mailovu adresu, z ktorej Vam pisem, aspon vysledky tych vysetreni, ktore ste stihli ukoncit pred Vasim odchodom. Neocakavam, ze by ste mi zaplatili hodinu a pol mojho strateneho casu, ktory som stravil s rozkvapkanymi zrenicami u Vas v cakarni s dalsimi „spokojnymi“ pacientmi.
Mozem Vas uistit, ze vsade budem sirit dobry chyr o kvalite sluzieb, ktore poskytujete Vasim pacientom.

S pozdravom
Milutín Krištofič

Mudr. Ashrafipour

Vážený pán, na vašu sťažnosť som odpovedal 2.7.2014 , ktorú vám posielam ešte raz."Drahý pán, aj lekár je len človek a môže mať súkromné problémy. To má mrzí, že ste museli toľko čakať , ale keby ste boli viac trpezlivý aj vy ste mohli byť vyšetrený ako ostatní pacienti, ktorí na mňa čakali. Pekný deň Vám prajem. "
Vidím takéto riešenie: ak chcete, vrátime vám peniaze za kupón, ktorý ste si zakúpili, alebo prídete a vyšetrenie dokončíme. Ďakujeme za pochopenie a prajeme vám pekný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore