Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Vianoce na luxusnej plavbe v Stredomorí

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Benefity
Henrieta

Dobrý večer. Chcela by som sa spýtať,koľko by ma vyšla dovolenka pre 2 dospelých a 1 dieťa do 18 rokov? Je vôbec možné také ubytovanie?

Oneworld Travel

Dobry den, ano ubytovanie je mozne v trojlozkovych vnútorných kajutách Bella za celkovu cenu 917 EUR pripadne v kajutách s oknom Bella za 1117 EUR alebo v kajutách s balkónom Fantastica za 1917 EUR. Cena je bez dopravy (autobusová doprava z/do Viedne je za 195 EUR/osoba). Môžete ísť aj vlastnou dopravou (parkovanie je cca 130 EUR/pobyt).

Samo

Ahoj Majka už si niekoho našla na plavbu, ak by ti nevadila moja maličkosť ozvi sa tiež by som rád išiel, ale nechcem platiť peniaze navyše za kajutu! môj mail: samoa33@azet.sk

Janet

Henrieta má pravdu,sú to ozaj málo penazí za taky vylet.S manzelom sme boli teraz v oktobri na vylete s MSC Splendida..kazdemu odporucam…je to plavajuci luxusny hotel a zazitok na cely zivot.

Oneworld Travel

Dobry den, dakujeme za príspevok.

Majka

Dobry vecer,
mam zaujem o vianocnu plavbu lodou, ale som sama.
Je mozne v tomto pripade sa prihlasit ?

Oneworld Travel

Dobry den, mozete cestovat aj sama ale priplatok za vyuzitie kajuty jednou osobou je 80%.

Zlavomat.sk

Pekný deň Majka,

dolu Vám nechal odkaz Samo. Je to ako nový diskusný príspevok.

Henrieta C.

Aj ked to nie je diskusný krúžok nedá mi nereagovať na podnet pani Mii , kedže moje skúsenosti sú presne opačné.
Maximálna ochota a ústretovosť!!!
A za „také peniaze“…to je vtip…)))) za také peniaze …je to takmer zadarmo…vzhľadom na pobyt ktorý pobyt a luxus ktorý takýto výlet na
lodi ponúka.

Oneworld Travel

Dobry den, dakujeme za Vas pozitivny príspevok.

Anna

Dobrý deň.Smie sa na lodi fajčiť?Aspoň na balkone kajuty?

Oneworld Travel

Vazena pani Anna, fajcit sa na lodi moze ale len vo vyhradených priestoroch (napr. bary a otvorene paluby). Na balkonoch sa bohuzial z bezpecnostnych dovodov fajcit nesmie.

Mia

Toto nie je sice otazka , ale aj tak.....Neskutocny pristup! Volam cely den, nikto nezdviha. Ked mi zavolaju naspat vecer po 8 hodinovom volani, este sa na mna ohradia arogantne, ze kolko je hodin! Chcu nieco predat a ochota ziadna!!!!!!!!! keby ja predavam nieco za teke peniaze, aj o polnoci keby mi zavola zaujemca, tak skacem a kmitam! Pani na telefone asi nevie ako sa spravat! Presla ma hned aj chut nieco kupovat! Tak pekny vecer Barborka!!!! A vela stastia pri predavani!!!!

Oneworld Travel

Vazena pani Mia, mrzi nas Vas nazor. Pokial viem nasi pracovnici su vzdy ochotni a doteraz sme sa nestretli s podobnym názorom. Bohuzial treba respektovat aj z Vasej strany pracovnu dobu, ktora je pondelok-streda od 9:00–17:00, stvrtok 09:00–18:00 a piatok 09:00–16:00. Dakujeme a budeme radi ak sa na nas obratite s poziadavkou na plavbu.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore