Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Pobyt s raňajkami v hoteli Orion*** v centre Prahy

4,4 / 5 Hotel Orion*** Praha - Česko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Benefity
Veronika

Dobrý deň,
chcela by som sa informovať či je voľný termín v rozmedzí 20.01. – 22.01.2015 pre dve dospelé osoby. Zároveň som sa chcela informovať, či je možné ubytovanie so 4mesačným bábätkom a o ktorej je potrebné prísť do hotela v prvý deň pobytu (vlak do Prahy má príjazd o 16.30). Za odpoveď vopred Ďakujem.

Hotel Orion***

Dobrý den Veroniko,
v uvedeném termínu máme volné pokoje. pro dítě poskytneme zdarma dětskou postýlku, prosíme o poznámku při rezervaci. Recepce je obsazena 24 hodin, takže s časem příjezdu nemusíte mít starost.

monika

Dobrý deň, je voľný termín na víkend od 19. – 20.12 do 21.12. 2014 pre dve dospelé osoby a jedno dieťa 14 rokov? Chceli by sme aj dopravu, aká bude celková suma?

Hotel Orion***

Dobrý den Moniko,
bohužel příští víkend jsou všechny třílůžkové pokoje již obsazeny. Dopravu si musíte zajistit sami a v obdobi 18.12–4.1. nemůžeme ani psokytnout slevu na autobus SA.

erik

dobrý den, chcem sa opytat na vasu obsadenost na termin od 6.12 do 8.12 izbu pre dve osoby . Chcem sa opytat preto aby som vedel či si možem zakupit rezervaciu
Za odpoved vopred dakujem . S pozdravom

Hotel Orion***

Dobrý den Eriku,
bohužel 6 a 7.12 je hotel již obsazen.

Michaela Hanusková

Dobrý deň,
Ponúkate prosím aj možnosť parkovania? Ďakujem.

Hotel Orion***

Dobrý den Michaelo,
hotel nemá vlastní parking, ale nedaleko (cca.150m) Vám můžeme zarezervovat hlídaný parking za cenu 13€/den. Dále od pátku od 18:00 do pondělí 8:00 je možno parkovat ¨blízko u hotelu (cca.50m) zdarma.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore