Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

6 hodín výcviku a sólo zoskok padákom z výšky 1200 metrov

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Martina Š.

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či sa môže tento výskok aj vrátiť, pretože ho chcem kúpiť ako darček , ale nie som si na 100% istá , že obdarovaná ho bude chciet uskutočniť.

Jarek Kužma

Dobrý deň, preštudujte si prosím „Podmienky použitia“ dostupné na adrese https://www.zlavomat.sk/podmienky-pouzitia

Veronika

„Vysadzovac“ ostava v lietadle, alebo skace tiez samostatne?( tym padom vie urobit zaznam aj zo vzduchu?) Alebo len zo samotneho vyskoku(medzi tym nic) a potom z pristatia zo zeme?
Dakujem

Jarek Kužma

Vysadzovač, alebo tiež výsadkový sprievodca, spravidla po vysadení cvičencov vyskakuje tiež. Ale pretože má nejaké tie povinnosti (ako napríklad vytiahnúť výťažné laná), tak v čase jeho výskoku sú už cvičenci hlboko pod a ďaleko za ním. Okrem toho, vysadzovač skáče voľným pádom a obyčajne tak otvára svoj padák hlboko pod cvičencami, takže nejaké veľké filmovačky cvičencov do úvahy nepripadajú. No čo sa týka záznamu výskoku cvičencov, tak obyčajne je na zázname pekne vidieť, ako sa cvičencovi otvára padák.

Veronika

Dobry den, ak vlastnim GoPro kameru, mozem ju pouzit pri zoskoku?

Jarek Kužma

Dobrý deň. V zmysle nariadenia riaditeľa letových činností Slovenského národného aeroklubu nemôžu mať cvičenci Základného parašutistického výcviku počas zoskoku na tele záznamové zariadenie. Takže odpoveď je nie, pri zoskoku nemôžete použiť GoPro kameru. Ponúkame však možnosť za príplatok 10 Eur vyhotoviť videozáznam zoskoku so zameraním na výskok z lietadla (kameru má na prilbe vysadzovač) a pristátie.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore