Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Kvalitné dizajnové mlynčeky na koreniny

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Lucia S.

Dobrý večer,
ďakujem za odpoveď a snahu zistiť ju. Áno, viem, že inde odpovede na otázky sú. To bol jeden z dôvodov, prečo som bola sklamaná, že ste nereagovali. Dúfam, že keď budem rozmery vedieť, ponuka bude opäť aktuálna, resp. predĺžená.

Zlavomat.sk

Lucia sľubujem, že ak zajtra odpoveď v diskusií nebude a ponuka skončí tie mlynčeky od nás dostanete ako darček na Vianoce.

Zlavomat.sk

Lucia tak prosím napíšte mi na email podpora@zlavomat.sk Vašu adresu na akú vám máme darček poslať.
Do predmetu prosím dajte pre Miroslavu, aby sa to dostalo hneď ku mne.

Tunakupujem.sk

Dobrý deň, mlynčeky sú vysoké 12 cm.

Lucia S.

Prepáčte, ale reaguje u Vás niekto niekedy na nejaké otázky? Písala som Vám tu pred 4 dňami, v noci na mail, dnes online, čo nebolo online, lebo ste online neboli a stále nič. Ak mi vôbec niekedy odpoviete a ponuka už nebude aktuálna, určite mi bude odpoveď „užitočná“. Som naozaj sklamaná. Nakupovala som u Vás už veľax, ale toto sa mi ešte nestalo. Zrejme preto, lebo som sa na nič nepýtala (aspoň si nespomínam)…

Zlavomat.sk

Pekný deň Lucia,

veľmi nás to mrzí. Môžete si pozrieť iné diskusie odpovede na dotazy sú tam. Žiaľ odpoveď na Vašu otázku stále zisťujeme u predajcu. Zatiaľ sme sa k nej nedopátrali. Ja urobím všetko pre to, aby som Vám ju do zajtra zistila.

Lucia S.

Dobrý deň,
prosím Vás, nikde sa neviem dopátrať, akú výšku majú tieto mlynčeky. Vedeli by ste mi povedať? Obrázky nemusia zodpovedať skutočnosti, takisto ako aj to video…
Ďakujem :)

Zlavomat.sk

Dostala som práve informáciu, že predajca bol mimo internetu a zajtra dá v sklade mlynčeky premerať a napíše Vám sem odpoveď.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore