Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Wellness pobyt v Horskom hoteli Hájnice****, dieťa do 6 rokov zdarma

4,2 / 5 Horský hotel Hájnice**** Malá Fatra (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Benefity
Marcelina

Dobrý vecer,voucher si mozem uplatnit keď sa ubytujeme?

Zlavomat.sk

Pekný deň Marcelina,

po zakúpení voucheru je potrebné si urobiť rezerváciu daného termínu a potvrdení rezervácie je potrebné si voucher vytlačiť a zobrať so sebou na pobyt.

Maca

Dobrý deň, chceli by sme si zakúpiť Romantický balík pre 2 osoby na 2 noci . Sme ale 2 páry a v zľavomate mate v ponuke už len jeden kupón. Nedá sa ešte jeden dokúpiť ? Mali by sme záujem o termín 10.4– 13.4.2015. Ďakujem.

Zlavomat.sk

Pekný deň Maca,

aktuálne je v ponuke viac voucherov.

Peter

Dobrý deň, chceli by sme ísť na pobyt (4dni/3noci) v termine 30.4.-3.5. 2015. Sme 2 dospelí + 2 deti (5r a 3r) Potrebovali by sme 1 prístelku (tá je v cene pobytu). Koľko by sme doplácali na druhé dieťa bez nároku na prístelku?. Ďakujem

Recepcia

Dobrý deň, v termíne od 30.4.-3.5.2015 máme ešte voľné kapacity a pre druhé dieťa do šesť rokov bez nároku na lôžko je možnosť zakúpenia raňajok formou bufetu 5,– € a večere formou bufetu 9 €.

Peter

Dobry den.
Chcel by som sa informovat, co zahrna Baby friendly hotel a ci by bol volny termin od 27. – 29. 3 Dakujem velmi pekne

Recepcia

Dobrý deň, v termíne 27.-29.3.2015 ešte máme voľné kapacity na ubytovanie. A Baby friendly hotel znamená, že náš hotel ponúka širokú škálu možností pre rodiny s deťmi. Môžeme pre deti ponúknuť detský kútik s vyhrievanou podlahou s množstvom hračiek, s možnosťou pozerania rozprávok, hranie ping-pongu, kúpanie sa v bazéne, za pekného počasia využitie rôznych ihrísk, preliezačiek, výlety do prírody na bicykloch, za príplatok vozenie sa na koníčkoch.

Vilo

Dobry den, sme 2 dospely a 2 deti vo veku 3,5r. a 5r. – aka by bola cena pri pobyte basic na 2 noci ? Dakujem za odpoved.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Vilo,

obe deti by mali pobyt zdarma. Basic balik pre dve osoby na dve noci by stál 119 €.

Pekný deň,

Martin

Dobrý deň bol som v tom Horskom pobyte bolo to super Odporúčam stojí to 120 €uro ale fakt stojí to zato !

Mária

Dobry den.Chcela by som sa informovat ci je rovnaka cena na apartman ak sme dve dospele osoby,1 dieta do 6 rokov a druhe dieta do 2 rokov.a kedy by ste mali volne terminy od Velkej noci a popripade aj teraz od 25.2 do 28.2 alebo od 26.2 do 28.2.Dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Mária,

rezervačné formuláre hotelov bohužiaľ nemáme k dispozícii. Bližšie informácie ohľadom voľných termínov Vám poskytne priamo hotel na emailovej adrese recepcia@rsvadicov.sk alebo telefonicky na tel. čísle 041 431 29 00.

Peter

Dobry den chcel by som sa spytat ci mate volny termin od 27.3. do 29.3. 2015. Dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Peter,

rezervačné formuláre hotelov bohužiaľ nemáme k dispozícii. Bližšie informácie ohľadom voľných termínov Vám poskytne priamo hotel na emailovej adrese recepcia@rsvadicov.sk alebo telefonicky na tel. čísle 041 431 29 00.

Lucia Kirschbaum

Dobry den,
mate volny termin v marci dva pary a po dve male deti 2 a pol rocne..vikend 7.8.?alebo 14.15.marec?piatok az nedela..dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Lucia,

rezervačné formuláre hotelov bohužiaľ nemáme k dispozícii. Bližšie informácie ohľadom voľných termínov Vám poskytne priamo hotel na emailovej adrese recepcia@rsvadicov.sk alebo telefonicky na tel. čísle 041 431 29 00.

Petra

Dobry den , nevem sa docitat ci mate izby z balkonom ?

Recepcia

Dobrý deň,
samozrejme máme k dispozícií izby s balkónom.

s pozdravom recepcia

michal

Dobry vecer chcel by som sa spytat ci mate volny termin od 7.5 do 10.5 2015 pre tri pary a tri deti a co obnasa basic balik a co romanticky balik. Dakujem

Recepcia

Dobrý deň, v termíne od 7.5. – 10.5.2015 máme k dispozícií voľné kapacity pre tri páry a tri deti.

Balík Basic zahŕňa : 

  • ubytovanie pre 2 osoby na 2 alebo 3 noci,
  • neobmedzený wellness v čase od 11:00 – 20:00 – polpenzia
  • dieťa do 6 rokov zdarma ( s prístelkou ).


Romantický balík zahŕňa :

  • ubytovanie pre 2 osoby na 2 alebo 3 noci,
  • polpenzia vrátane Romantickej večere

    ( 4 chodová Romantická večera )

  • neobmedzený wellness

v čase od 11:00 – 20:00hod.

  • Romantický drink grátis
  • dieťa do 6 rokov zdarma ( s prístelkou )

Prajeme Vám príjemný deň
Jana

Pekný vecer, práveže ked som si rozklikla kalkulácie, tak tam je, že pobyt na 2 noci a 2 dni(balík basic) za 119 € je už vypredaný a svieti nabledo. Neviem , či to mám riešiť s recepcoiu alebo s portálom zľavomat

Zlavomat.sk

Dobrý deň Jana, tento variant je opätovne v ponuke a môžete si ho zakúpiť.

Jana

Dobrý den, rezervovala som si telefonicky pobyt priamo v hoteli na 2 noci, ale ked som si ho chcela objednať u Vás, zrazu zmizol z ponuky a je tam iba pobyt na 3 noci. Ako mám postupovať? Mám zaplatiť pobyť na 3 noci? Chceli sme vsak isť len na 2 noci- balík basic, Viem, že ked som volala do hotela asi vcera, tak tam ešte bol aj pobyt na 2 noci

Recepcia

Dobrý večer,
ak si rozkliknete kalkuláciu ceny, tam vidíte, že je aj pobyt na 2 noci. Ak Vám náhodou nepôjde tento pobyt rezervovať cez tento zľavový portál, prosíme Vás, aby ste nás kontaktovali e – mail na recepcia@rsvadicov.sk alebo telefonicky na číslo 041 431 29 00.

Prajeme Vám príjemný večer

Marcela

Dobrý deň,
chcem sa informovať, či sú niekde v blízkosti dostupné lyžiarske strediská?
Ďakujem

Recepcia

Dobrý deň, samozrejme hneď oproti nášmu hotelu sa nachádza lyžiarske stredisko SNOW SUN. V obci Lopušné Pažitie sa nachádza lyžiarske stredisko Veľké Ostré. S pozdravom recepcia

Mirka

Dobrý deň – prosím o info ako nakombinovať obsadenie jedna dospelá osoba a jedno dieťa 5 rokov s polpenziou a ostatnými benefitmi k balíku basic. Ďakujem.

Recepcia

Dobrý deň, tento balík stojí 119 € pre 2 osoby. Tým pádom, ak si zakúpite tento balík platí pre Vás aj pre dieťa. Tento balík sa nedá rozdeliť.
S pozdravom recepcia

DB

Dobrý deň,chcem sa opýtať,či máte niečo voľné v termíne 22.-25.2.2015 pre 2 dospelé osoby a dieťa do 2 rokov.Bol by dostupný napr.aj apartman?Ďakujem, DB .

Recepcia

Dobrý deň,
v tomto termíne máme voľnu už len jednu 3 lôžkovú izbu. Apartmány sú všetky obsadené. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať telefonicky na číslo 041 431 29 00.
S pozdravom recepcia.

Dominika

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či máte voľný termín od 27.2.2015 – 1.3.2015 pre dve osoby? Ďakujem

Recepcia

Dobrý večer Dominika, v termíne od 27.2 – 1.3. 2015 máme k dispozícií jednu dvojlôžkovú izbu s možnosťou dvoch prísteliek.
Prajeme príjemný večer

Peter

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či je možné na voucher si za doplatok rezervovať apartmán (ak áno, aká je výška doplatku) a koľko by bol doplatok za 4 ročné dieťa. Ďalej či by bol voľný termín od 21– 27.2.2015 – štvor dňový pobyt a či sa dá jazdiť na koňoch. Ďakujem :-)

Recepcia

Dobrý deň,
máme ešte voľné miesta na termín 22.2.-27.2.2015.Apartmán by bol tiež k dispozícií a nebol by tam žiaden doplatok. Dieťa do 6r. je zadarmo.Jazda na koňoch je samozrejme možná.
Prajeme pekný deň.

Nina

Poprosim Vas,ak sa nieco uvolni,radi prideme! 2 dospele osoby a jedno male dieta. 0918569388 Bachrata kupon si mozem objednat dodatocne?

Recepcia

Dobrý deň,
ak sa niečo uvolní, tak Vás budeme kontaktovať.Áno kupón si môžete dodatočne zakúpiť.Prajeme pekný deň.

Nina

Zdravim kupon plati aj na Velku noc? Mate este nejake volne izby?Dakujem za odpoved…

Recepcia

Dobrý deň, áno, kupón platí aj na Veľkú Noc. Na Veľkú noc máme predbežne obsadený plný hotel. Samozrejme,Vás môžeme kontaktovať o dostupnosti. Ak máte záujem, prosíme Vás o kontakt na Vás.

Martina

Dobrý deň, máte voľnú izbu v termíne 26.2.-1.3.2015 pre 2 dospelé osoby a jedno dieťa do 5 rokov. Ďakujem

Recepcia

Dobrý deň,
áno v tomto termíne máme ešte 1 voľnú izbu.

Zuzana Kerhátová

Dobrý deň, máte voľný víkend 13.02.-15.02.2015 ? Ako by to bolo 2 dospelé osoby, 1 dieťa do 12 rokov, jedno 12 ročné a jedno dieťa 6 rokov ?
Bola by k dispozícii 1 izba a aká by bola cena ? AK nie jedna izba tak 1 dvojposteľová a jedna 2 posteľová s prístelkou. Ďakujem za odpoveď .

Recepcia

Dobrý deň,
je nám ľúto ale tento termín sme už plne obsadení.

Nataša

Dobrý deň, kupón sa dá kúpiť iba do dnes, 2.2.?
Ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Nataša,

ponuka sa predĺžila.

Žužu Barutova

dobry den chcem sa spytat ci mate volno 6 .7.8.02 ten vikend

Recepcia

Dobrý deň,
áno máme ešte voľné izby.

Milo

Dobry den, mam otazku ohladom deti. Je vo vasom hoteli aj detsky kutik? Bazen (hlbka a teplota) je vhodny aj pre deti do dvoch rokov, pripadne mate detsky bazen? Dakujem.

Recepcia

Dobrý deň,

detský kútik máme. Bazén má hĺbku cca 1,90m a má teplotu cca 28–31°C. Detský bazén nemáme.

Zlavomat.sk

Dobrý deň , dieťa do 6rokov má v cene všetko s pristielkou ,či bez nej , prajem pekný deň

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

Dieťa do 6 rokov bez nároku na lôžko zadarmo (raňajky a vstup do wellness grátis), detská postieľka zadarmo.
Teda, prístelka v cene k dispozícii nie je, len postieľka.

Miriam Koláriková

A kolko bude dieta doplacat za noc, ak by sme chceli aj polpenziu pre dieta, tak ako mame my v kupone? Je mozne nechciet pristelku, len polpenziu? Dieta spava s nami.
Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Miriam, o tomto je potrebné sa informovať priamo v hoteli na tel.č. 041 431 29 00 alebo mailom na recepcia@rsvadicov.sk

Miriam Koláriková

Dobry den, mam dve otazky dieta do 6 rokov gratis znamena aj vratane 6 rokov, t.j. Do 6,99 roku zivota?
Popripade preco doplatok za dieta od 6 rokov za 20 eur/noc nahrna len ranajky a nie polpenziu, ako kupon pre dospele osoby.
Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Miriam, v prípade, že dieťa už dosiahlo vek 6 rokov, je potrebné priplatiť za prísteľku 20€. Dieťa bude mať v cene raňajky a vstup do wellness.

Dagmar Kunová

Chcem dnes zaplatiť prevodom A piatok ísť na pobyt kedy mi príde voucher,ako urýchliť platbu

Zlavomat.sk

Dobrý deň,po zaplateni kartou Vám príde kód obratom,keď to pojdete zaplatit prevodom dnes,kód Vám príde zajtra doobeda okolo 10hod.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore