Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Wellness pobyt pre 2 osoby v luxusnom Hoteli Klimek****SPA v Poľsku

4,6 / 5 Hotel Klimek****SPA Krynica-Zdrój - Poľsko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Benefity
Lucia

Dobrý, dieťa do 3 rokov je zadarmo, a čo strava pre takéto dieťa, sú nejaké miniporcie aj pre ne? Syn má rok a pol a je papkáč , no celú porciu nezje ani detskú nezje celú, a keby jedol z mojho tak sa moc nenajem ja. Majú niečo pre takéto deti?

Recepcja Hotel Klimek****Spa

witam,

Pobyt dzieci do lat 3 w Hotelu Klimek **** SPA jest gratis! W ramach pobytu dzieci do lat 3 mają zapewniony nocleg (wspólne spanie z rodzicami) ze śniadaniem. Hotel Klimek **** SPA przygotował też dla najmłodszych (do 3 lat) zupkę regeneracyjną, która jest serwowana w restauracji hotelowej codziennie w godz.: 13–14:00

Zlavomat.sk

Dobry den, Lucia, kedze stravovanie v hoteli je formou bufetovych stolov (ranajky urcite a vecera vacsinou), nebudete mat problem so stravou pre synceka. A ako Vam tiez odpisali z hotela, detom do 3 rokov podavaju polievku, ktora sa podava v hotelovej restauracii denne medzi 13:00 a 14:00.

Torty Lenka Adamčíková

Dobrý den akou formou sú podávané ranajky a večere?
Dakujem za odpoved

Zlavomat.sk

Dobry den, v pripade, ze je v hoteli ubytovanych viac ako 10 hosti, je vecera podavana formou bufetovych stolov, inak je servirovana.

Miro

Dieťa nad 7 rokov zaplatí za 1 noc s polpenziou 41 (24+17) EUR?

Zlavomat.sk

Dobry den, za dieta nad sedem rokov sa doplaca 100 PLN (cca 24EUR) za pristelku/noc, polpenzia pre dieta bez ohladu na vek (ak rodicia uznaju, ze mu staci polovicna strava) doplaca 35 PLN (cca 8,50€)/den. Polpenzia pre vacsie dieta alebo tretiu dospelu osobu stoji 17€. Teda ak Vasmu dietatu staci polovicna polpenzia, zaplatite 24+8,50=32,50€/den.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore