Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Servis a čistenie klimatizácie, kontrola geometrie, podvozku a pneumatík alebo výmena oleja

4,2 / 5 NICHOLTRACKT, s.r.o. (5 pobočiek) Banská Bystrica  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Miso

Zdravim, bolo by fajn keby ste uviedli PRESNE ceny za nastavenie geometrie a nezavadzali zalaznikov. Z nicholtrackom mam maximalne NEGATIVNU skusenost, poviete to telefonu alebo osobne inu cenu a potom si nauctujete nieco uplne ine, co je maximalna drzost. Poucenie aj pre ostatnych!

Milan

Dobry den, cena nastavenia geometrie na Audi A4 quattro na pobocke v BB?

Roman Ivanič

Dobrý deň, orientačná cena za nápravu je 19 Eur, samozrejme závisí od stavu nápravy, potreby spotrebného materiálu, nahrievania … Bližšie informácie Vám radi poskytneme na Vami vybranej pobočke

Jaroslav

Dobrý deň,
chcem sa spýtať na cenu nastavenia geometrie prednej a zadnej nápravy na Ford S MAX. Ďakujem.

Roman Ivanič

Dobrý deň, orientačná cena za nápravu je 19 Eur, samozrejme závisí od stavu nápravy, potreby spotrebného materiálu, nahrievania … Bližšie informácie Vám radi poskytneme na Vami vybranej pobočke

Miroslav

Dobrý deň,

je v cene výmeny oleja aj výmena olejového filtra a samotný filter? Ak nie, koľko stojí dokúpenie.

Ďakujem.

Roman Ivanič

Dobrý deň, samotná výmena filtra je zahrnutá v cene služby, filter sa dokupuje zvlášť. Cena filtra závisí od vozidla, bližšie info a cenu filtra Vám radi poskytneme na vybranej pobočke.

Ondrej

Servis klimatizácie robíte na počkanie?

Roman Ivanič

Dobrý deň,
vzhľadom na prebiehajúcu sezónu prezúvania pneumatík, je potrebné objednať sa vopred na vybranej pobočke a kolegovia s Vami dohodnú vyhovujúci termín. Samotná procedúra trvá podľa vybraných služieb od 30 do 60 minút.

ROMAN

Zdravim,

co vsetko obsahuje –

Servis a čistenie klimatizácie

Doplnenie klimatizácie – do 300 g

Dik


Roman Ivanič

Dobrý deň,
v kupóne Doplnenie klimatizácie – do 300 g je zahrnuté:
Odsatie chladiva a oleja zo systému klimatizácie, vákuovanie systému, test tesnosti systému a samotné naplnenie chladiva.
Zakúpenie tohto kupónu je vhodné pre vozidlá s funkčnou klimatizáciou, ale napr. slabším účinkom.
Pre vozidlá s prázdnym systémom t.j. nefunkčnou klimatizáciou je potrebné zakúpiť kupón:
Doplnenie systému – nad 300 g v cene 24,90 Eur.

Robert

Zdravim,

chcem sa oyptat co by komplet stalo – geometria zameranie, nastavenie ,+ dezinfekcia a naplnenie klimatizacie – VW PASSAT

 Dik

Roman Ivanič

Dobrý deň, zmeranie geometrie je zahrnuté v kupóne za 1 Euro, nastavenie geometrie je cca 20 Eur za Passat. Dezinfekcia klimatizácie : cena s kupónom 6,99 Eur, v prípade, že nemáte vymenený kabínový filter odporúčame samozrejme vymeniť aj tento, cenu za filter a výmenu Vám upresní kolega na vybranej pobočke.
Naplnenie klimatizácie: V prípade že je Vaša klimatizácia funkčná ale má slabší účinok stačí Vám kupón za 19,90 Eur t.j. doplnenie do 300 g chladiva.

Daddo

V pripade variantu c. 1 ak sa zisti, ze geometria nie je v poriadku, je mozne ju upravit a kolko takato uprava stoji? Dakujem.

Roman Ivanič

Dobrý deň,
ak nastavenie geometrie nie je v poriadku, kontrolujeme diely podvozku a nápravy. V prípade potreby výmeny niektorého dielu Vám vypracujeme cenovú ponuku na diel a výmenu. Samostatné nastavenie geometrie vozidla je cca od 20 EUR podľa typu vozidla a faktu či sa nastavuje len predná alebo aj zadná náprava. V prípade ďalších otázok nás môžete kontaktovať aj na telefónnom čísle konkrétnej pobočky kde si chcete uvedenú službu dať urobiť.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore