Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Viazanie bakalárskych a diplomových prác

3,5 / 5 Copygrafia s.r.o. Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Ester Demjanová

Dobrý deň,

ako to funguje s objednávkou cez internet, keď si tlačím prácu sama? Predpokladám, že potom musím vytlačené strany doniesť, než mi prácu zviažu, ale neviem nikde nájsť informácie o tom, ako to funguje (kedy tie strany donesiem a kam a pod.). Objednávku by som stále vykonala cez internet – platí tam potom manipulačný poplatok?

Copygrafia, s.r.o.

Dobrý deň, pri tejto akcii nie je možné zadať objednávku cez internet. Objednávate si mailom priamo vo firme Copygrafia (mailovú adresu máte uvedenú v časti Ako uplatniť zľavu) – objednať je možné len kompletnú diplomovku – čiže buď vám spoločnosť Copygrafia tlačí aj obsah práce a kompletnú diplomovú prácu vám zašle, prípadne si ju vyzdvihnete v niektorej z výdajní, alebo obsah práce doručíte do firmy Copygrafia (budova hlavnej pošty v Košiciach) a tam vám diplomovku sfinalizujú.
V prípade, že chcete využiť zľavu na diplomovku vyrábanú priamo vo FaxCopy – prosím pozrite si túto akciu, tu je možné objednávanie cez internet a môžete si objednať obálku vopred a obsah práce vám bude zviazaný do predpripravenej obálky v ktorejkoľvek predajni FaxCopy, a.s.:
https://www.zlavomat.sk/zlava/550343-viazanie-diplomovych-a-bakalarskych-prac?ref=search

Gabriela

Dobry den,nerozumien osobnemu odberu v 39 pobockach bez doplatku a s doplatkom,ked si objednam kupon,objednam si vyhotovenie v BA a dohodnem si osobny odber tak platim?

Copygrafia, s.r.o.

Dobry den, ak mate na mysli osobny odber v predajniach FaxCopy, rozdiel je v rychlosti vyhotovenia. Bez doplatku je lehota vyhotovenia vyrazne dlhsia.

Nikola

Dobrý deň.

Nerozumiem dátumu využitia zľavy. Je potrebné do 30.4.2015 zaslať prácu alebo už ju mať fyzicky v rukách do 30.4.2015? Lebo ak by som ju teoreticky poslala 29.4.2015, vyrobia mi ju až v prvý májový týždeň.

Ďakujem pekne

Copygrafia s.r.o.

Dobrý deň, do 30.4.2015 je potrebné zadať vašu objednávku.

Aňa

Do kedy musím zľavu využiť?

Zlavomat.sk

Pekné ráno Aňa,

do 30. 4. 2015.

jajo

Nie je potrebné uviesť približný počet strán práce ? Na aký rozsah práce sú dosky určené?

Copygrafia, s.r.o.

Pre výrobu je potrebné dodať aj obsah práce – buď vytlačený priamo do spoločnosti Copygraf, alebo ak chcete prácu aj vytlačiť, je potrebné dodať obsah práce v pdf súbore. Podľa počtu strán prispôsobíme hrúbku obálky. Kapacita listov je 25–300 listov.

Copygrafia, s.r.o.

300 listov je maximálna kapacita, ideálne do 160 listov.

Adriana

dobrý deň, dá sa táto zľava uplatniť aj vo FaxCopy Trnava?

Copygrafia, s.r.o.

Dobrý deň, zľavu môžete uplatniť len v našej spoločnosti Copygrafia – objednávkou na uvedenom maile. Predajne FaxCOPY sú v tejto kampani len výdajné miesta na prevzatie kompletnej hotovej práce, s ktorými spolupracujeme vzhľadom na ich pokrytie po celom Slovensku.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore