Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Poďte na zumbu! Jednorazový vstup alebo permanentka

4,5 / 5 Tanec v meste Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Jiřina

Dobry den,

Ja by som tiez rada vyjadrila svoj nazor. Kurzy a cvicenia su na vysokej urovni, ALE uroven sluzieb recepcie, vedenia, komunikacie a zavadzajuce informacie degraduju hodnotu tohto, podla mna na velmi dobrom mieste polozenom tanecneho studia.
Ako zakaznicka som bola velmi sklamana, uz len pri samotnom prichode do tanecneho studia, kde som 10 min. postavala pred budovou, kym som sa dostala dnu.

Urcite by ste s tym mali nieco spravit, lebo ked to pojde takto dalej, asi nebudem jedina s negativnym hodnotenim tohto tanecneho studia (NIE HODIN A CVICENI, TIE SU SKVELE)

Tanec v meste

Dobrý deň,
veľmi sa tešíme z Vášho pozitívneho ohlasu na lektorov a hodiny.
Mrzí nás Vaša negatívna skúsenosť, budeme sa snažiť situáciu zlepšiť, manažment Tanca v meste sa tým už intenzívne zaoberá, aby sme zvýšili spokojnosť našich klientov, a našou ambícou je, aby klienti sa k nám radi vracali. Zo strany polikliniky bude vybudovaný vlastný vstup priamo do recepcie, na 1.poschodí, takže sa z hlavnej terasy, dostanete po schodoch priamo do Tanca v meste- do recepcie, nebude potrebné vchádzať do Polikliniky. Na zlepšenie momentálneho stavu sme inštalovali zvonček pri hl. vchode, aby recepčná vedela o klientoch, ktorí príjdu po 19. Hodine. Veríme že čoskoro zaznamenáte pozitívne zmeny a budeme radi ak sa s Vami budeme stretávať pravidelne..S úc­tou, Tanec v meste.

Laci

Zuzka, ďakujem velmi pekne za pozitívne ohodnotenie nasich hodin :)
Veľmi si to vážim!

zuzana.vaciova

Zumba s Lacim je zábavna – makačka, je to veľmi príjemný a sympatický lektor, ktorý vie, ako povzbudiť cvičencov, aby zvládali aj ťažšie zostavy s ľahkosťou. Na tréningu vytvára príjemnú atmosféru.Ďakujem a teším sa na ďaľší tréning.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore