Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

8-dňový letecký zájazd do Primorska v Bulharsku s ubytovaním v hoteli Belitsa***

4,4 / 5 CK ALFA TRAVEL Primorsko - Bulharsko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Benefity
Katarína

Dobrý deň, chcem sa spýtať na koľko som nenašla v ponuke spomenuté, aké sú ďalšie poplatky/príplatky? Ďakujem za odpoveď.

Ck AlfaTravel

Dobry den prajem, cena je konecna,319 Euro . Jediny nepovinny priplatok je komplexne cestovne poistenie 1,70 Euro/den.

Romana

Dobrý deň, prosím Vás všimla som si, že v cene ani nikde inde sa nespomínali služby delegáta, to znamená, že by sme boli bez delegáta? Už sa mi stalo, že boli nedostatky v hotely a potrebovali sme ich riešiť ako aj lekársku starostlivosť a keďže po rusky ani anglicky nevieme tak si neviem predstaviť ako by sme možné problémy riešili. (iba ak by vedeli nemecky) Ďakujem za odpoveď

CK Alfa Travel

Dobry den prajem, delegat je uz uplna samozrejmost cestovnej kancelarie. Takze v cene mate aj sluzby delegata. Caka Vas uz priamo na letisku a je k Vam k dispozicii po cely cas Vasho pobytu.

Janka Maximkova

dobry den chcem sa spytat tento kupon sa da pouzit keby sme si rezervovali aj na termin v auguste dajme tomu od 10.8. – 18.8. aka by bola kalkulacia celkova cena pre pre 2 dospele osoby + 4 rocne dieta pri odlete z Kosic, dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň pani Maximkova,

kupón nie je možné využiť v auguste. Termín zájazdu je 18.6. – 25.6.2015, cena voucheru je 319 eur pre dospelú osobu a 169 eur pre dieťa.

Janka Maximkova

dobry den
mozem vas poprosit o kalkulaciu ceny pre dve dospele osoby s 4 rocnym dietatom na pristelke, a dalo by sa vybavit aj odlet z Kosic ?
dakujem

CK Alfa Travel

Dobry den prajem, konecna cena pre 2 dospele osoby + 4 rocne dieta v termine od 18.6. do 25.6. je 807 Euro. Plati len pre odlet z Bratislavy.
Odlety z Kosic mame od 25.6. do 2.7. a potom kazdy stvrtok na 7 noci.

Zuzana Kuriaková Julényová

Dobry den, chcela by som sa opytat ak mame druhe dieta, ktore do odchodu z dovolenky nedosiahne 2 roky, tiez musi mat zakupeny voucher v hodnote 169 eur? Za odpoved dakujem.

CK Alfa Travel

Dobry den prajem, dieta ak nedosiahne 2 roky nemusi mat zakupeny voucher. Servisny poplatok pre dieta do 2 rokov je 40 Euro.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore