Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Naplánujte si rodinnú letnú dovolenku v predstihu v Tatragolf**** Mountain Resort

4,2 / 5 Tatragolf Mountain resort Vysoké Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Benefity
Karol

Pekný deň, nepýtam sa – hodnotím, prostredie krásne, ubytovanie čisté – pohodlné, čo ma však zarazilo sú ceny, pri kúpe kupónu narazíme na veľké číslice o cene pobytu v sume 31€ 2 osoby na 1 noc (berme víkend 62 € 2 osoby 2 noci) keď však uhradíme všetky doplatky dostaneme sa úplne k inej sume… My ako rodina s malým 2 ročným drobcom = 62 € + 16 € (doplatok za 2izb.apartmán), + 20 € servísný poplatok za upratanie, parkovanie (s parkovaním nenormálny problém) osobne som sa s týpom tohto doplatku ešte nestretol. + polpenzia 14 € dospel osoby deň čiže 28 € deň = 56 € 2 dni + čo ma naozaj zarazilo doplatok za polpenziu pre 2 ročné dieťa 8 € na deň čiže 16 € + doplatok 3€ deň za detskú postielku (do ktorej si musíte priniesť vlastný vankuš aj perinku-vskutku úžastné :-)) čiže 6 € za postielku---- dostávame sa k celkovej cene za víkend 176 € (samozrejme bez wellnesu) ktorý je spoplatnený osobitne…

Tatragolf

Dobrý deň p. Karol, Ďakujeme za Vaše konštatovanie. Sme radi, ze sa Vám okolie a ubytovanie v Tatragolf mountain resort páči. K Vašej kalkulácii – my Vás kupón nenútime kúpiť, na zľavomate nájdete aj lacnejšie ponuky ďalej od Tatier a nižšieho štandardu, ktoré ulahodia každému rozpočtu.

Dovolíme si opraviť Vašu kalkuláciu – pobyt pre 2 osoby na 2 noci Vás bude stáť 82,–Eur. Nemusíte si priplácať 2 izbový apartmán, ak sa uskromnite so štúdiom o rozlohe 33 m2 a ušetrite tým 16,–Eur. Každý apartmán je vybavený kuchynským kútom, čiže ušetriť môžete aj na strave 56,–Eur. U nás sú deti do 5.99r. bez doplatku, čiže ak 2 ročné dieťatko bude spať s Vami nepriplácate si nič. Taktiež môžete si doniesť vlastnú postieľku, keďže ste zvyknutý cestovať s dieťatkom a taktiež nepriplácate nič.

Naše wellness prenajímame hosťom cele, aby mali viac súkromia a vyšší komfort. Preto ho nedávame do ceny a tým, že máte celý wellness len a len pre seba, pochopiteľne nebudeme ho predávať za 5,–Eur.

Ak by ste sa však rozhodli čerpať všetky Vami spomenuté služby za tú cenu, ktorú ste vypočítali, aj tak Vás to bude stáť najmenej v celých Tatrách v 4* rezorte.

Tomas

Mozem po zakupeni na moje meno venovat voucher svagrovi s manzelkou? To som myslel.

Tatragolf

Dobrý deň,

samozrejme kupóny je možné darovať komukoľvek aj keď je kupón zakúpený na Vaše meno.
S pozdravom,
recepcia Tatragolf

Zlavomat.sk

Pekné ráno Tomas,

na kupóne nie je uvedené meno osoby ktorá ho zakúpila.

Nikola

Dobrý den, je možné zakoupit 2 vouchery pro 2 osoby na 1 noc a využít je na 1 víkend? Jakoby za celkovou cenu 62 euro? děkuji za odpověď.

Tatragolf

Dobrý deň,

nerozumiem celkom Vašej otázke, ale ak máte záujem o pobyt na dve noci teda na celý víkend je nutné zakúpiť si 2*kupón na jednu noc pre 2 osoby v jednoizbovom apartmáne.

Tomáš Krištof

Dobrý deň.

Chcel by som sa spýtať či v cene pobytu je aj vstup na golfové ihrisko, alebo je možnosť ísť na driving a putting na tréningovom ihrisku? Sme s manželkou začínajúci golfisti a nemáme ešte zelenú kartu boli sme zatiaľ 2 krát na dni otvorených dverí na golf usa v Báči a Hrubej Borši. Radi by sme využili vašu ponuku a zakúpili si 3 poukazy na ubytovanie u Vás s prišli niekedy cez leto. Ďakujem za odpoveď

Bašistová

Dobrý deň,

my sme len rezort pri golfovom ihrisku, takže nemáme v cene žiadne vstupy. Ak by ste mali záujem o hru, je potrebné kontaktovať Hotel International a dohodnúť sa s nimi na vstupe a cene. V prípade záujmu o rezerváciu, nás kontaktujte telefonicky alebo mailom.

S pozdravom,
recepcia Tatragolf

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore