Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

All Inclusive dovolenka na Rhodose – letecky z BA

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Storno podmienky
Benefity
Nika

Dobrý deň, sme dvaja s priateľom a rozmýšlame nad hotelom Relax na 10 nocí v termíne 9.6–19.6. Môžem poprosiť o celkovú kalkuláciu? Ďakujem

FIRO-tour Bratislava

Dobrý deň p.Nika, ďakujeme Vám za prejavený záujem o služby našej CK. Celková cenová kalkulácia hotela Relax v termíne 9.6.-19.6.2015 vychádza 1198.70 € vrátane povinných letiskových poplatkov a komplexného cestovného poistenia. Pre bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle 0911/11 60 11 alebo e-mailom na bratislava.bory@firotour.sk. Prajem pekný deň.

Dajana Summerová

Dobrý deň,

v zľave nie je špecifikovaná cena pre prístelky. Cestovali by sme 2 dospelí a 2 deti.

Vopred ďakujem za kalkuláciu, resp. upresnenie

FIRO-tour Bratislava

Dobrý deň pani Dajana, ďakujeme Vám za prejavený záujem o služby našej CK. Poprosíme Vás o kontaktovanie na telefónnom čísle 0911/11 60 11 ale na bratislava.bory@firotour.sk a radi Vám pošlem cenové kalkulácie pre Vami vybraný hotel a termín. Prajeme pekný zvyšok dňa.

Libusa Buchancová

Dobrý ďeň.Sme s priateľom dvaja,prosím o celkovú kalkuláciu.Ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Libusa,

informácie o doplatkoch, ktoré nezahŕňa voucher, Vám poskytne priamo cestovnú kancelária na emailovej adrese bratislava.polus@firotour.sk.

FIRO-tour Trenčín

Dobrý deň pani Libuša, ďakujeme za Váš záujem o naše produkty. Môžete nás kontaktovať telefonicky 0911/ 116 009 alebo aj mailom trencin@firotoru.sk, poprosíme uveďte aký asi termín Vás zaujíma a ktorý hotel sa Vám viac páči a radi Vám zašleme všetky ďalšie informácie , rezorty poznáme zo služ.ciest. Prajeme Vám príjemný deň , FIRO-tour

lucia

sme tri zeny mozme byvat na jednej izbe mame zaujem prosim o celkovu kalkulaciu

FIRO-tour Bratislava

Dobrý deň pani Lucia. V prvom rade sa Vám chcem poďakovať za prejavený záujem o služby našej CK. Zloženie 3 dospelé osoby je možné v hoteli Relax aj Lindos Princes v termíne 9.6.-19.6.2015. V hoteli Relax by Vás vyšla dovolenka 1798.05 € (komplet cena vrátane príplatkov a poistenia) a v hoteli Lindos Princes by Vás vyšla 2878.05 € (komplet cena vrátane príplatkov a poistenia). Pre bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle 0911/11 60 11 alebo e-mailom na bratislava.bory@firotour.sk. Prajem pekný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore