Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Furminator – revolučný hrebeň pre domácich miláčikov

4,1 / 5 revolučný hrebeň na vyčesávanie psov i mačiek Ilava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Andrea

Dobrý deň,
rada by som sa spýtala, že aká je dĺžka ihlíc hrebeňa pri veľkosti M a L? Skôr pre dlhosrstých alebo krátkosrstých psov?

V kamennom obchode majú pri všetkých veľkostiach (S, M aj L) dva typy hrebeňov – pre krátkosrstých aj dlhosrstých psíkov.
Vy píšete v popise, že tento hrebeň je vhodný aj pre takých aj pre takých psov – čiže jeden typ v rôznych veľkostiach pre všetkých psov. Tak neviem, ktorý typ z tých dvoch to vlastne je.

Ďakujem za odpoveď a prajem pekný deň

Najoblecenie

Dobrý deň,
dĺžka hrebeňa pri veľkosti M je 6,8 cm a pri veľkosti L je 10,16 cm.
Prajem pekný deň.

Katarína

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, že ak dnes objednám furminátor SMALL, či mi dôjde do 29. 6. lebo 29. 6. odchádzam na dovolenku. Ďakujem

Najoblecenie

Dobrý deň pani Katarína,

ano objednávka bude vybavená do 29.6. pri objednávke nám uvedte, aby sme Vám poslali podacie číslo zásielky, aby ste mohla sledovať pohyb Vašej zásielky.

Prajem pekný deň

Silvia

Dobrý den,
Rada by som objednala furminator pre našu vyzlu. Dospela veľkosť, krátka srsť. V ponuke máte furminator pre tieto väčšie plemena len na dlhu srsť. Je vhodna pre nášho psa aj veľkosť S? (Uvádzate ju ako vhodnú na krátku srsť)
Dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Silvia,

veľkosti sa líšia predovšetkým v šírke. Pokiaľ sa rozhodnete pre menšiu veľkosť je predpoklad, že Vám vyčesávanie srsti bude trvať o niečo dlhšie.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore