Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Chlorella, Spirulina, Guarana a ďalšie poklady z dažďového pralesa – zdravé vitamíny priamo z prírody, nové XXL balenia!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Denisa

Dobrý deň, chcem sa spýtať na tabletky Spirulina, každá jedna obsahuje 500mg? Alebo môžete mi napísať presné zloženie? Koľko tabliet sa užíva denne? Aká je krajina pôvodu? Ďakujem

mojvitamin.sk

Spirulina patrí medzi sladkovodné sinice modrozelenej farby, ktorú získala vďaka bohatému obsahu chlorofylu so silným antioxidačným účinkom. Obsahuje veľké množstvo ďalších biologicky aktívnych látok napr. Vitamíny, minerálne látky a dôležité aminokyseliny. Pomáha pri únave a posilňuje imunitu. Hrá tiež významnú úlohu v procese regulácie krvného cukru a hmotnosti. Podporuje aj činnosť čriev.

Spirulina predstavuje čisto prírodný lisované tablety bez prídavných látok pre vitalitu, posilnenie imunity a celkovú energiu. Je mimo iného skvelým doplnkom pre vegetariánov a celiatikov. Tablety sú certifikované britskou spoločnosťou Soil Association so statusom organic.

 
Odporúčané dávkovanie:
3 – 6 tabliet 1 – 2× denne zapiť dostatočným množstvom tekutiny, 30 minút pred jedlom. Začínajúcim konzumentom sa odporúča spočiatku užívania 1 – 2 tablety denne a postupne dávkovanie zvyšovať až na odporúčanú dennú dávku. V čase tehotenstva a dojčenia určí dávkovanie lekár.
 
Skladovanie:
Na suchom a chladnom mieste, v uzavretom obale, mimo dosahu detí! Minimálna trvanlivosť do dátumu uvedeného na obale.
 
Upozornenie:
Obsah začnite užívať iba z nepoškodeného bezpečnostného obalu. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je určené deťom do 3 rokov. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy.
 
 ZLOŽENIE
hmot. / tob. % DDD

 Spirulina platensis (organic 100% 500 mg) *

krajina pôvodu: USA

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore