Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Zdravý, chutný, lákavý a voňavý darček – len na Zľavomate!

4,9 / 5 Zdravý darček Bratislava - Ružinov  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Zuzana Takáčová

Dobrý deň,
chcela by som sa spýtať, aký je rozdiel medzi jednotlivými kyticami (Zdravie z lásky so srdiečkami, Nočná obloha s hviezdami, Darček od Mikuláša).
Ďakujem za odpoveď

Zdravý darček

Pekný deň pani Zuzka, rozdiel v kytičkách je vo veľkosti a zložení. Zdravie z lásky je kytička, ktorá je na obrázku plná srdiečok z ananásu, je aj veľkostne tak akurát pre jednu osobu, ktorej to chcete darovať z lásky. Nočná obloha s hviezdami je kytica na obrázku, kde sú z ananásu hviezdy. Posledná kytica aj cenovo najdrahšia je Darček od Mikuláša, na obrázku je to tá kde sú malý Mikulášikovia z jahôd, je hmotnostne najväčšia aj si na nej najviac zamaškrtíte :) V prípade otázok mi volajte.

Lenka Langerová

DObrý deň, v akých hodinách robíte dovoz týchto sladkých kytíc? Chcela by som doviezť do Petržalky a pridať tam aj kartičku s venovaním, aj také sa dá u Vás vybaviť?
Ďakujem za odpoveď.
 Lenka

Zdravý Darček

Dobrý deň aj Vám pani Lenka. Snažíme sa čo najviac vyhovieť našim zákazníkom, stačí, keď mi zavoláte na 0908420400 či napíšete na malinova@zdravydarcek.sk a všetko časovo doladíme. Vieme sa dohodnúť aj na konkrétnu hodinu. Robíme aj počas víkendov. Prianie je samozrejme súčasťou kytice, tiež ho môžete uviesť do mailu alebo telefonicky. Verím,že sa čoskoro budeme počuť. S pozdravom Malinová.

Martin

Dobrý deň dnes som bol u vás na predajni o 15:00 a nikoho tam nebolo. . . a to som cestoval autobusom cez celé mesto z úmyslom si objednať.

Zdravý darček

Dobrý deň pán Martin, v prvom rade ma mrzí, že ste míňali svoju energiu a čas na cestu cez celé mesto k nám na prevádzku. Veľmi si vážim, že ste boli taký obetavý a chceli ste vidieť Zdravý darček ako funguje a spraviť objednávku. Myslím, že ste mi aj v sobotu volali či tam budem. Vtedy som Vám povedala, že sa mi v pondelok ešte ozvite, kedy budete mať prísť, že si nájdem na Vás čas. Zdravý darček na Tomášikovej 26 v Bratislave je výrobňa, tam je nepovolený vstup pre nezamestnaných vzhľadom na dodržiavanie vysoko hygienických štandardov. Keď ste tam boli, videli ste to aj na dverách. Otváracie hodiny sú tam z dôvodu, že v tom čase robíme, aj ja som človek a večer keď mi zazvoní telefón o 21:00 môžem zákazníkovi povedať, že už nerobíme, ale od 7:00 mu môžem urobiť kytičku. Nie je to typická predajňa, kde prídete a kúpite si kytičku. Všetko pripravujeme len pre zákazníka pár hodín pred doručením alebo vyzdvihnutím. Objednávanie je cez telefón prípadne mail či cez náš e-shop. Máme to uvedené aj v obchodných podmienkach. Keďže je to výrobňa, keď vyrobíme kytičku, ovocie v čokoláde alebo čokoládu nám tým práca vo výrobni končí a riešime iné veci do neskorých nočných hodín. Na telefóne fungujem 24 hodín, mohli ste mi pokojne zavolať ja by som do 15 min prišla, keďže kanceláriu máme blízko a mohli sme vybaviť objednávku. Všetko je o komunikácii a ja sa snažím byť prístupná a ústretová ku každému. Snažíme sa o spokojnosť zákazníkov,čo je jedným z našich kréd, preto sa Vás pýtam viem Vám ponúknuť niečo čo by bola náhrada za Váš čas a energiu v dôsledku nedorozumenia? Krásny deň s pozdravom a úctou Malinová.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore